LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför visar Caroline Kejbert och Joacim inte upp nyfödda dottern

17 jan, 2022 
Caroline Kejbert och Joacim Rickling
I början av januari välkomnade Caroline Kejbert och Joacim Rickling en dotter med namn Molly.
Men Bonde-parets följare undrar nu varför de inte valt att visa upp henne.
Nu kommer Caroline med ett svar.
Annons
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssagaBrand logo
Caroline Kejbert & Joacim Ricklings kärlekssaga

Caroline Kejbert och Joacim Rickling blev Bonde-paret med hela svenska folket efter deras medverkan i Bonde söker fru – där Joacim fann sin Caroline. Efter programmet fick de en egen serie där tittarna fick ta del av husrenovering och graviditet.

I början av 2019 föddes nämligen parets första barn, Wilda, som idag är 3 år. Och för bara ett par veckor sedan välkomnade de en liten lillasyster med namn Molly. Sedan dess har parets stora följarskara varit nyfikna på bebisen, men nu berättar Caroline anledningen till att de inte visar upp nyfödda dottern.

Joacim Rickling om Carolines förlossning: ”Gråter av lycka!”

Caroline och Joacim meddelade under sommaren 2021 att de skulle få tillökning på gården, något som fick följarna att bli oerhört glada!

Nu ska jag berätta en liten hemlighet…29 april flög en stork över Tuna gård, något som inte är så vanligt har vi fått höra. En liten tanke slog oss, samma tanke som du får nu antagligen. En vecka senare fick vi veta att det stämde för i januari ökar vi på familjen och tre blir fyra”, skrev Caroline på Instagram då.

Annons

Och i januari kom hon, en lillasyster till Wilda, och lyckan var total, Joacim beskrev bland annat att pappahjärtat grät av lycka.

”Mitt pappahjärta gråter av lycka! Idag klockan 11.10 föddes vår andra dotter. Nu är hela familjen samlad hemma på Tuna Gård och alla mår bra. Tänka sig att hon valde att titta ut dagen innan Wildas födelsedag, några dagar tidigare än beräknat.- jag älskar er mina tre tjejer & är så sjukt stolt över dig Caroline!”, skrev Joacim om förlossningen.

Caroline Kejbert om varför de inte visar upp nyfödda dottern

Sedan förlossningen har Bonde-paret varit restriktiva med att visa upp dottern Molly, men däremot har följarna fått ta del av uppdateringar som vanligt med hela familjen, dock utan bilder på det senaste tillskottet.

Men enligt Caroline är det många som nu har frågat varför de inte visat upp nyfödde bebisen – något hon nu ger svar på.

Caroline Kejbert
Caroline berättar för sina följare om varför hon inte visar upp nyfödda dottern Molly.

”Många frågor om varför vi inte visat Molly än, och det kommer. Vi känner bara att hon är så liten och att vi vill ha henne lite för oss själva en stund.”, skriver Caroline.

Stort grattis till familjens nytillskott!

FOTO: TV4/privat

Annons