LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Lars "Lasseman" Larssons och Therese Larssons bakslag i renoveringen

16 jan, 2022 
LASSEMANS HUS
I somras sa Lasseman och hans fru Therese hej då till deras stora pampiga hus i Långedrag utanför Göteborg.
Nu är de i full gång med renovering och att boa in sig i sitt nya hus – men nu har de stött på ett bakslag.
Annons
Casper Janebrink om pinsamma missen på scenBrand logo
Casper Janebrink om pinsamma missen på scen

Lars "Lasseman" Larsson, 49, och hustrun Therese Larsson, 46, har varit ett par i 28 år. De träffades 1993 när Therese bara var 18 år gammal och sedan dess har de hållit ihop. De är även gifta sedan 21 år tillbaka.

Lasseman och Therese har även hunnit få två barn också under årens lopp, nämligen sönerna Ludvig, 21, och Philip, 19.

Lasseman är ju en del av Arvingarna och tillsammans med gruppmedlemmarna Casper Janebrink, 52, Kim Carlsson, 53, och Tommy Carlsson, 49, har de haft stora framgångar under årens lopp.

Framtidsbeskedet för Lassemans altan på TV4

Under coronapandemin har de flesta artister haft det tufft och likaså har Arvingarna. Därför har de istället varit innovativa och kommit på lite nya idéer om hur de kan underhålla sina fans trots att vi är mitt i en pandemi.

Lassemans altan blev därför stället där Arvingarna bjöd upp till sång. Lassemans hus i Långedrag utanför Göteborg blev en otroligt populär plats där man bjöd in såväl vänner som gästartister. Det hela förevigades även på film och sändes senare på TV4.

Annons

I somras sålde Lasseman dock det gamla kära huset och många blev då oroliga för hur det egentligen blir med tv-programmet Lassemans altan. Men som tur var så var de nya ägarna lätta att ha och göra med så de lät Arvingarna spela in ytterligare en säsong av Lassemans altan. Den säsongen sänds i vår på TV4 och då kommer även nya låtar presenteras.

Lassemans nya bakslag med nya huset

Efter husförsäljningen la Lasseman och Therese vantarna på ett nytt hus vid Göteborgs skärgård. Huset har direkt tillgång till vattnet och även det huset är väldigt pampigt.

Men Lasseman och Therese är inte dem som sitter sysslolösa. Ända sedan de flyttade in har de haft fullt upp med diverse projekt, men nu har det plötsligt tagit stopp!

På deras gemensamma Instagram-konto berättar paret nu om bakslaget med bygglovet.

”Inget är som väntans tider….Men den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge som det så fint heter. Väntan på bygglov är lite frustrerande men men det finns ju alltid saker man kan förbereda så man är redo när dagen kommer.”, skriver de och fortsätter:

”Idag har Lasseman varit i huvudstaden och köpt en liten lastbil med tippflak. Inte superenkelt att bygga och få ut leveranser när man har bosatt sig på en ö med en smal träbro. Så den lille lastbilen kommer nog väl till pass.”

FOTO: Karin Törnblom/TT, INSTAGRAM

Annons