Zlatan Ibrahimovic bryter ihop efter sonens hjärtskärande ord: ”Kniv i hjärtat”

ZLATAN IBRAHIMOVIC, VINCENT IBRAHIMOVIC, MAXIMILIAN IBRAHIMOVIC

Zlatan har nyligen släppt sin bok Adrenalina – mina okända berättelser. I boken berättar han om lyckan över att vara pappa till sönerna Maximilian och Vincent.
Men han tar även upp jobbiga stunder – som ett hjärtskärande samtal med yngsta sonen Vincent.

Zlatan Ibrahimovic, 40, har haft ett händelserikt år bakom sig. I våras meddelade han att han gör comeback i svenska landslaget men kort innan EM kom det tunga beskedet: Zlatan är skadad och missar mästerskapet.

För en tid tillbaka togs beslutet att Helena Seger, 51, och barnen skulle bo permanent i Sverige medans Zlatan skulle bo i Milano och spela för AC Milan. Det här är första gången under hela Zlatans karriär som han är åtskild från Helena och barnen. Egentligen skulle han bara stanna i Milan en halv säsong, men framgångarna och succén har hållit honom kvar.

I nya boken Adrenalina – mina okända berättelser berättar Zlatan nu om en situation som tog hårt på pappa-hjärtat.

Caroline Kejbert avslöjar namnet på nyfödda dottern

Maximilians och Vincents stora fotbollsintresse

Helena och sönerna Maximilian, 15, och Vincent, 13, bor i familjens hem på Östermalm i Stockholm. Deras hus var till en början en kyrka som de har byggt om till en fem våningar stor bostad. I fastigheten har de allt ifrån gym, pool och eget garage.

Däremot har de knappt några saker i hemmet som påminner om Zlatan och hans fotbollskarriär. I boken berättar Zlatan att det beror på att när han är hemma i Stockholm vill han bara vara "pappa Zlatan" och inte "fotbollsspelaren Zlatan".

Att det finns ett stort fotbollsintresse bland sönerna är ingen hemlighet. Både Maximilian och Vincent spelar nämligen i Hammarby IF och båda två älskar att spela fotboll. Detta är givetvis något som Zlatan är glad för och trots att han inte alltid kan vara på plats fysiskt för att se matcher och träningar så gör han så gott han kan för att följa sönernas utveckling.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Zlatan om Vincents hjärtskärande ord: ”Kniv i hjärtat”

Hammarby har nämligen en kamera som sänder barnens träningar och de sändningarna tittar Zlatan alltid på. Men nyligen under en sändning av Vincents träning gjorde Zlatan en upptäckt.

”En dag ser jag att Vincent blir tröstad av sin tränare. Något måste ha hänt.”, skriver Zlatan i boken Adrenalina och fortsätter:

”Så efter träningen ringer jag minstingen och säger till honom: Ring så fort du är ensam, i ditt eget rum.”

ZLATAN IBRAHIMOVIC

På somrarna brukar Zlatan och familjen åka båt vid St Tropez och Ibiza.

KCS Presse / MEGA

Vincent gjorde då som han blev ombedd och ringde upp sin pappa på videosamtal när han kom hem. Zlatan frågade då hur han mår och Vincent började bli andfådd och tittade bara rakt på skärmen. Zlatan bad honom att vara lugn och att han skulle slappna av och efter några minuter blev Vincent lugn och svarade:

”Jag mår inte bra.”

”Jag förstår att han får anstränga sig och att det svider att erkänna, för inför mig vill killarna alltid visa sig starka. De behöver inte bevisa något för mig, men i deras huvuden är det så, i synnerhet sedan de började ägna sig helhjärtat åt fotboll.”, förklarar Zlatan i boken.

Starka orden: ”Jag saknar dig”

När Vincent sa att han inte mådde bra börjar Zlatan direkt undra vad det är som har hänt och då berättar Vincent hur det egentligen ligger till:

”Jag saknar dig.”, sa Vincent då till Zlatan som fullständigt bryter ihop:

”Det är som om han hade stuckit en kniv i mitt hjärta och vridit om. Nu river jag kontraktet med Milan och åker hem, tänker jag, för mina barn kommer först, det finns inget viktigare i världen.”

Det hela slutade med att Zlatan flög ner Helena och barnen och redan morgonen efter var de återförenade. Vincent höll sig då till Zlatan under hela vistelsen.

LÄS OCKSÅ: Renées familjelycka – ska få sitt första barnbarn: ”Gravid”

LÄS OCKSÅ: Idol–Erik Elias sjukdomskamp: “En läskig känsla”

FOTO: Christophe Ena, Thomas Karlsson/DN/TT

SENASTE NYTT!