LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Tittarnas frågor om Jenny Alversjös relation med kocken Erik Videgård: ”Varför?”

16 jan, 2022 
JENNY ALVERSJÖ, ERIK VIDEGÅRD
Programledaren Jenny Alversjö och kocken Erik Videgård är två välkända ansikten för TV4-tittarna. Men nu har följarna gjort en upptäckt om duon.
”Varför är alltid Erik Videgård med så fort Jenny sänder?”, skriver en person.
Annons
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4Brand logo
Allt du vill veta om Soraya Lavasanis succékarriär på TV4

Nyhetsmorgon är ett otroligt populärt program på TV4. Morgonshowen har funnits ända sedan 1992 och under årens lopp har mycket hänt. Bland annat har man utökat sändningstiderna och att dessutom sända på helger.

Programledarna i Nyhetsmorgon, även kallade "Nymo-gänget", består av många folkkära personer. På vardagarna brukar vi kunna se Soraya Lavasani, 39, sända ihop med Martin Järborg, 42. Även Steffo Törnquist, 66, brukar vi få se sända ihop med Jenny Strömstedt, 49.

Men på helgerna är programledarna ensamma i studion och den här helgen har det varit Anders Pihlblad, 51, som sände på lördagen och Jenny Alversjö, 47, som sände på söndagen.

Jenny Alversjös sändning ihop med kocken Erik Videgård

Men det är inte bara programledarna som blir huvudpersonerna i morgonshowen. Det finns nämligen alltid en kock på plats i studion och några kockar som många kanske känner igen är Jessica Frej, Fredagskocken Mattias Larsson, och stjärnkocken Erik Videgård.

Annons

Under söndagens sändning var det Erik Videgård som var på plats i Nyhetsmorgons kök medan Jenny Alversjö var programledare. Det är inte första gången som de två figurerar i programmet samtidigt och det är nu något som tittarna börjat märka.

”Självklart är det Erik Videgård som lagar mat när Jenny Alversjö har Nyhetsmorgon. Är det ett krav att det alltid är mat och att det alltid är Erik Videgård när hon har Nyhetsmorgon? Jag tycker inte att det är OK att de är där tillsammans.”, skriver en person på Facebook.

”Undrar varför är alltid Erik Videgård är med så fort Jenny sänder? Med andra programledare så är det olika kockar i stort sett varje gång. Känns lite konstigt särskilt som man läser att dom reser mycket tillsammans utomlands bla.”, skriver en annan person på Instagram.

Tittarnas kritik mot Jenny och Erik i Nyhetsmorgon

Och visst är det så att Jenny och Erik känner varandra på det privata planet. De har även podden 45 minuter AV tillsammans.

TV4-tittarna är nu skeptiska till om det verkligen är bra att ha med Jenny och Erik i programmet – samtidigt.

”Nej han måste vi hålla koll på framöver, dyker han upp alltför ofta så är det skumt..”, skriver en tittare.

”De har en podd ihop. Dvs jag tycker att de är alldeles för nära varann.”, konstaterar en annan.

NYHETSMORGON
Jenny och Erik i studion

FOTO: TV4

Annons