LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

TV4-kocken Jessica Frej och skådisen Christian Wennberg har fått barn

05 sep, 2021 
Mimmi Fouchenette
Jessica Frej och Christian Wennberg

TV4-kocken Jessica Frej och skådepelaren Christian Wennberg har meddelat att de har fått barn.

"Vi är överlyckliga, helt utmattade och obeskrivligt tacksamma”, skriver hon på Instagram.

Annons
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrarBrand logo
8 svenska kändisbarn som är kopior av sina föräldrar

En av kockarna i Nyhetsmorgon är Jessica Frej, 32. Hon har varit med i programmet i tio år nu, hon slog igenom först när hon medverkade i premiärsäsongen av Sveriges mästerkock 2011 där hon hamnade på en femte plats. Sedan hennes medverkan i matlagningstävlingen har hon hunnit släppa sju kokböcker, driva Youtube-kanalen Lättlagat med Jessica Frej och driva en matblogg på Amelia.

Idag jobbar hon även aktivt med sin Instagram.

Jessica är sedan flera år tillbaka tillsammans med skådespelaren Christian Wennberg, som är känd bland annat för Andra Avenyn, Weeds, Gåsmamman och Fartblinda. Christian har ett barn från ett tidigare förhållande, sonen Douglas, 10.

Förra året sålde Jessica sin rosa lägenhet i Nacka utanför Stockholm för att ta steget och flytta ihop med den stora kärleken. Nu bor paret i stort hus på Lidingö i Stockholm.

Graviditeten avslöjades i Nyhetsmorgon

För fyra månader sedan avslöjades det i Nyhetsmorgon att Jessica var gravid med parets första barn, under sändningen gick det att se en liten kula på Jessicas gravidmage men då var det ingen tittare som visste något än. Men efter programmet bekräftade TV4 om graviditeten på sin Instagram.

Annons

”Jessica Frej har varit med oss på Nyhetsmorgon i 10 år - det är vi glada för! I dag lagar hon bland annat sallad utan sallad Och JAPP! Det ligger en bebis i magen”, skriver de.

För några veckor sedan la Jessica ut en bild på sin gravidmage på Instagram och bekräftade vilket datum bebisen skulle födas på.

”Då var det äntligen augusti. Enligt prognosen ska vår bebis komma den 18/8. Men jag tror det dröjer ytterligare några dagar. Fast man vet ju aldrig. Vi åker allra helst till förlossningen typ nu”, skrev hon.

Jessica Frej och Christian Wennberg fått sitt första barn ihop

Och nu har paret äntligen fått deras första gemensamma barn, det blev en liten flicka.

"Vår lilla dotter Dorthe är äntligen här, hon gjorde entré 00:14 210904 men det känns som om hon alltid funnits på något märkligt sätt. Vi är överlyckliga, helt utmattade och obeskrivligt tacksamma." från Jessicas instagram

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jessica Frej/Instagram

Annons