Tittarnas reaktioner efter Pär Lernströms agerande bakom kulisserna

TALANG 2022, PÄR LERNSTRÖM

Talang 2022 har äntligen haft premiär och som vanligt är det Pär Lernström som leder programmet! Nu hyllas han rejält efter agerandet mot lilla talangen Adele – som inte lämnade ett öga torrt!

Årets säsong av Talang har äntligen dragit igång och även i år är det massa människor som sökt och vill visa upp sina talanger! Och visst verkar det finnas några guldkorn även i denna säsong, faktum är att jurymedlemmen Sarah Dawn Finer, 40, redan delat ut sin "golden buzzer".

Att få en golden buzzer är något som alla vill ha, det gör nämligen att man går vidare direkt till final!

Tillsammans med Sarah i juryn sitter också, precis som förra året, Edward af Sillén, 39, Bianca Ingrosso, 27, och David Batra, 49. Även programledaren är sig lik, det är ju nämligen i vanlig ordning Pär Lernström, 41, som leder programmet och det gör han med bravur!

Biancas barnbesked i direktsändning – planen med Phillipe

Pär Lernström leder både Idol och Talang

Att Pär är bra på sitt jobb är ingen hemlighet. Bianca har bland annat berömt honom i en av sina vloggar för att han alltid är så bra och orkar med så mycket. När Talang spelades in för några veckor sedan hade Pär nämligen fullt upp med Idol, men lyckades ändå klämma in Talang-inspelningarna där emellan.

Pär har varit programledare för både Idol och Talang i flera år nu. Under Idol-hösten fick Pär däremot hjälp av sin sidekick Anis don Demina, 28, och det syntes på långa vägar att deras samarbete funkade utmärkt.

Även i Talang har Pär haft lite hjälp i form av Samir Badran, 31, men i den här säsongen lyser han med sin frånvaro. Det hela beror på att Samir började plugga till mäklare förra hösten och nu ska han snart börja jobba på mäklarbyrån Unik fastighetsförmedling.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Pär Lernström hyllas enormt efter agerandet mot Adele i Talang

Med andra ord får Pär klara sig på egen hand i årets säsong av Talang, men det verkar inte göra honom så mycket. Han klarar nämligen uppgiften med bravur och i premiäravsnittet fick han även agera stöd åt lilla Adele, 6, som blev väldigt nervös när hon skulle upp på scen.

– Nu känns det lite jobbigt i magen eller hur? Så känner jag varje gång jag ska gå ut på scenen. Men sedan så gör man det och så kommer man på att jag kan ju det här faktiskt, säger Pär i programmet till en gråtande liten Adele.

Det hela slutar med att Adele torkar tårarna och går modigt ut på scenen och gör succé.

Nu hyllas Pär av tittarna, som ger honom en stor eloge för hans fantastiska beteende mot Adele.

”Stor eloge till Pär Lernström, så perfekt programledare, stöttar alla.”, skriver en person.

”Pär Lärnström alltså wow så fint. Han tog verkligen hand om henne och gjorde henne trygg. Wow så duktig”, skriver en annan.

”En eloge till Pär Lernström som med sitt mjuka sätt ingav henne mod till att gå ut på scenen”, skriver en tredje.

”Pär Lernström jättebra programledare och så bra du tog hand lilla Adele. Orden Vi gör det här tillsammans, gjorde att hon vågade. Bra gjort Pär.”, konstaterar en fjärde.

Se Pärs insats här:

LÄS OCKSÅ: Zlatan bryter ihop efter sonens gripande ord: ”Kniv i hjärtat”

LÄS OCKSÅ: Malin Berghagens gripande ord om mamma ”Lill Babs”

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!