LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Familjens reaktion på Bonde-Ellinors och Filips återförening

16 jan, 2022 
ellinor eke göransson, filip nilsson
Ellinor Eke Göransson och Filip Nilsson träffades i Bonde söker fru 2021 och blev till slut ett par.
Filip har nu fått träffa Ellinors familj och nu berättar Ellinor om hur hennes familj reagerade på att hon tog tillbaka Filip – efter att han valde bort henne i tv-programmet.
Annons
Bonde-Davids sexskämt under dejten med VictoriaBrand logo
Bonde-Davids sexskämt under dejten med Victoria

Bonde söker fru 2021 är avgjort och det visade sig att det slutade med kärlek för nästan varenda en av bönderna. Bonden Mikael "Backis" Backstulid, 36, valde Evelina och idag sprudlar kärleken mellan dem.

Bonden Daniel Eriksson, 27, valde brevskrivaren Klara och även där blomstrar kärleken och Klara går just nu i flytt-tankar om att lämna sitt hus och flytta in hos Daniel.

Bonden Per-Eric "Peja" Nilsson, 63, valde ingen av tjejerna i sitt slutval även om han senare sökte upp Benita. Men efter en tids dejtande kom de fram till att det är bättre att förbli vänner – istället har Peja lite kontakt med brevskrivaren Heidi.

Linas ord om att Filip valde att dejta Ellinor

Men det var en på en bondgård som det blev en rejäl twist. Nämligen hemma hos bonden Filip Nilsson, 28. I hans slutval valde han Lina och de åkte på sin dejt-resa och var tillsammans i några veckor. Men efter ett tag märkte Filip att hans hjärta klappade lite mer för Ellinor och han hörde av sig.

Annons

Lina har tidigare berättat för Hänt hur hon fick reda på att Filip och Ellinor börjat dejta – trots att han valde bort Ellinor i Bonde söker fru.

– Han hörde av sig till mig och sa som det var, att han hade hört av sig till henne och då sa han "vi ska försöka". Jag blir ju jätteglad att de ändå kunde hitta tillbaka till varandra, det är ju en väldigt speciell situation, sa Lina då till Hänt.

Sedan dess har kärleken sprudlat mellan Filip och Ellinor och i det sista avsnittet av Bonde söker fru fick tittarna se Ellinor komma gående på Filips gård.

Så tycker Ellinors familj om Filip

Efter avslöjandet var tittarna överlyckliga som hade hejat på Ellinor hela tiden.

”Alla visste att det var rätt, tillslut också Filip. Tok böla sista delen av avsnittet. Ni är så fina!! God jul!”, skrev en person.

”Så skönt att det blev ni, önskade det hela tiden! All lycka och kärlek till er”, skrev en annan.

”Bästa vändningen - så fina tillsammans!!!”, skrev en tredje.

Annons

Sedan dess har mycket hänt och Hänt har tidigare skrivit om att Filip fått träffa Ellinors familj. Men vad familjen faktiskt tyckte om Filip var inte känt – förrän nu.

I en frågestund på Instagram får Ellinor frågan:

”Hur reagerade din familj på att ni blev tillsammans trots allt?”, och Ellinor svarar:

– Min fantastiska familj var såklart jätteledsna med mig och för min skull när jag kom hem i somras. Men de litar på mitt beslut och har respekt för det och har träffat Filip och tycker väldigt mycket om honom.

ELLINOR EKE GÖRANSSON

FOTO: TV4, INSTAGRAM

Annons