LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma LehtosaloEurovision Song Contest
Festis marknadsföring banner

Därför vill inte Bonde-Ellinor titta på sin egna säsong av Bonde söker fru

15 jan, 2022 
ELLINOR EKE GÖRANSSON, FILIP NILSSON
Ellinor Eke Göransson och bonden Filip Nilsson blev så småningom ett par efter inspelningarna av Bonde söker fru 2021. Men nu berättar Ellinor att hon inte tittar på alla avsnitten. Här är anledningen bakom!
Annons
Bonde-Davids sexskämt under dejten med VictoriaBrand logo
Bonde-Davids sexskämt under dejten med Victoria

Bonde söker fru 2021 har nått sitt slut och på de flesta håll slutade det med kärlek. Bonden Mikael "Backis" Backstulid, 36, fann kärleken i Evelina, bonden Daniel Eriksson, 27, fann kärleken i Klara. Bonden Per-Eric "Peja" Nilsson, 63, valde ingen i sitt slutval, men senare sökte han upp Benita. Nu har det däremot visat sig att han och Benita inte är ett par, utan enbart vänner – och Peja har kontakt med Heidi.

Bonden Filip Nilsson, 28, valde Lina i sitt slutval. Men även där har det hänt ett och annat. Filip och Lina gav sig av på den romantiska "dejt-resan", precis som planerat, men efter några veckor valde de att avsluta relationen. Då hörde Filip istället av sig till Ellinor som valde att tacka ja till hans invit.

Idag är Ellinor och Filip ett par och kärleken sprudlar mellan paret.

Filips möte med Ellinors familj

Filip och Ellinor har redan tagit stora steg i relationen. Bland annat har Ellinor flyttat in på Filips gård och julen och nyåret firades tillsammans. Dessutom har Filip nu fått träffa Ellinors familj.

Annons

Ellinor visade då upp bilder på hennes syskons möte med Filip och de verkade ha riktigt trevligt.

”Några av mina älskade syskon på besök tidigare i höstas. Tänk vad jag är lyckligt lottad!”, skrev Ellinor då.

Med andra ord har det hänt en hel del sedan inspelningarna av Bonde söker fru i somras. Lina har tidigare berättat för Hänt vad hon tycker om att det istället blev Filip och Ellinor till slut istället.

– Nej men alltså jag blev ju jätteglad att de kunde hitta tillbaka till varandra. Allas önskan på den här resan var ju att i slutändan ha kärlek och när inte vi fick till det så är det ju jättekul att de fick det. Det var ju tur för honom att Ellinor tog tillbaka honom, för det var ju liksom inte en spikrak väg dit, sa Lina till Hänt och fortsatte:

– Jag hoppas att de har det bra trots att det var en tuff start.

Ellinors avslöjande om Bonde söker fru – därför tittar hon inte

Ellinor har däremot inte uttalat sig lika mycket om sin medverkan i programmet, mer än att hon såklart är väldigt tacksam över att hon träffade Filip tack vare Bonde söker fru.

Annons

Under en frågestund på Instagram får Ellinor dock en fråga som handlar om programmet och det visar sig att hon inte ens sett alla avsnitt.

”Hur kändes det att se Bonde söker fru på tv? Jobbigt att se Filip på dejt med de andra?”, frågar en följare.

– Det är väldigt märkligt att se den man träffar dejta andra, när det har gått så lång tid efter också. Så jag har faktiskt inte kollat på alla avsnitt. Jag tror att det viktigaste är att leva i nuet faktiskt, svarar Ellinor.

ELLINOR EKE GÖRANSSON
Ellinor svarade på massa frågor i en frågestund!

FOTO: TV4

Annons