Bonde-Filip Nilssons träff med Ellinor Eke Göranssons familj – se bilderna

ELLINOR EKE GÖRANSSON, FILIP NILSSON

Bonden Filip fann kärleken i Ellinor i Bonde söker fru 2021, däremot var det var en ganska krokig väg dit. Men tiden efter programmet har gått som på räls – nu har Filip nämligen fått träffa Ellinors familj!
Bonde-Jenny dumpad av sin make 6 månader efter bröllopet
Slå på ljud

Bonde söker fru 2021 blev en riktigt händelserik säsong med mycket spänning och oförutsägbara val. Det hela slutade med att bonden Per-Erik "Peja" Nilsson, 63, valde Benita. Bonden Mikael "Backis" Backstulid, 36, valde Evelina. Bonden Daniel Eriksson, 27, valde Klara och bonden Filip Nilsson, 27, valde Lina.

Men i Filips fall valde han att göra en riktig vändning! När tittarna fick se hur det hade gått sedan var det nämligen inte Lina som befann sig på hans gård. Istället är det Ellinor Eke Göransson, 28, som nu håller hans hand.

Sedan dess har Ellinor och Filip varit ett par och kärleken sprudlar mellan dem. Även tittarna verkar nöjda med att Filip ångrade sitt val och hörde av sig till Ellinor istället. Nya bilder på Ellinor och Filip visar nämligen den stora lyckan.

Lina om Filips relation med Ellinor

Lina, som Filip valde i programmet, har tidigare berättat för Hänt hur hon ser på att Filip och Ellinor numera är ett par. Hon har även berättat om anledningen till varför det inte höll mellan henne och Filip.

– Jag är ju kanske den som tar initiativ och prata om vad som inte går bra. Så jag tycker ändå att jag gjorde några upprepade försök till att prata om känslor och vad som inte kändes hundra. Det var ett gemensamt beslut, men det var jag som lämnade, eftersom jag tog upp det, sa Lina till Hänt.

Däremot verkar det inte vara några sura miner från Linas håll, snarare är hon glad för Ellinors och Filips skull.

– Nej men alltså jag blev ju jätteglad att de kunde hitta tillbaka till varandra. Allas önskan på den här resan var ju att i slutändan ha kärlek och när inte vi fick till det så är det ju jättekul att de fick det. Det var ju tur för honom att Ellinor tog tillbaka honom, för det var ju liksom inte en spikrak väg dit, sa Lina till Hänt och fortsatte:

– Jag hoppas att de har det bra trots att det var en tuff start.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Filips träff med Ellinors syskon – bilderna visar

Och det må ha varit en tuff start för Ellinor och Filip men den tiden är nu som bortblåst. Faktum är att Ellinor och Filip verkar kärare än någonsin och både jul och nyår har de firat tillsammans!

Men det är inte bara firande av högtider som stått på agendan för paret. De har även tagit nästa steg i relationen och låtit Filip träffa Ellinors familj! Ellinor hade ju redan träffat Filips familj, något hon fick göra redan under inspelningarna av Bonde söker fru.

Men nu har alltså även Filip fått träffa Ellinors familj och hennes syskon. Nu visar bilderna på parets kärlekssaga!

Bläddra i bildspelet för att se Filips träff med Ellinors syskon.

LÄS OCKSÅ: Bortklippta materialet i Stjärnorna på slottet – SVT:s svar

LÄS OCKSÅ: Joakims olyckshändelse med Lunabelle – berättar om ångesten

FOTO:TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN