Bonde söker fru-Lina om att Ellinor och Filip är ett par

BONDE SÖKER FRU 2021

Under slutvalet i Bonde söker fru 2021 valde bonden Filip Nilsson mellan brevskrivarna Lina och Ellinor.
Han valde då Lina, men är idag tillsammans med Ellinor.
Nu berättar Lina för Hänt om hur hon ser på deras relation.
5 saker du inte visste om Linda Lindorff
Slå på ljud

Årets säsong av Bonde söker fru har nått sitt slut och det har minst sagt varit en säsong som innehållit allt. På gårdarna runtom i Sverige har vi fått nämligen fått se alltifrån heta dejter och starka känslor till svartsjukedraman och brustna hjärtan.

Under hösten har vi fått följa mjölkbonden Pär Eric ”Peja” Nilsson, 63, spannmålsbonden Daniel Eriksson, 27, skogsbonden Mikael ”Backis” Backstulid, 36, och spannmålsbonden Filip Nilsson, 27, i jakten på kärlek, och i förra veckans avsnitt fick vi äntligen se bönderna göra sina slutval.

I det senaste avsnittet av Bonde söker fru fick vi även veta att alla par förutom ett håller ihop än idag.

Den relation som tyvärr inte höll var Filip och Lina Larssons, 27. Istället är Filip ihop med Ellinor Eke-Göransson, 28, idag.

Därför tog det slut mellan Lina och Filip i Bonde söker fru

Efter slutvalet begav sig Lina och Filip iväg på en romantisk dejt-resa där de fick vara med om en hel del roliga äventyr ihop. Men nu berättar Lina att det fanns vissa problem i relationen som gjorde att de behövde ta det gemensamma beslutet att göra slut.

– Jag är ju kanske den som tar initiativ och prata om vad som inte går bra. Så jag tycker ändå att jag gjorde några upprepade försök till att prata om känslor och vad som inte kändes hundra. Det var ett gemensamt beslut, men det var jag som lämnade, eftersom jag tog upp det, säger Lina till Hänt.

Vid det stadiet hade inte Filip berättat om sina känslor för Ellinor, utan det var något som Lina fick reda på först några veckor senare. Då ringde Filip upp Lina och berättade att han hört av sig till Ellinor.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

bonde söker fru 2021

Det tog väldigt hårt på Filip att säga till Ellinor att han väljer Lina.

FOTO: TV4

Bonde-Lina om Filips kärleksrelation med Ellinor – efter uppbrottet

Nu berättar Lina för Hänt om hur hon ser på att Filip och Ellinor funnit kärleken i varandra.

– Nej men alltså jag blev ju jätteglad att de kunde hitta tillbaka till varandra. Allas önskan på den här resan var ju att i slutändan ha kärlek och när inte vi fick till det så är det ju jättekul att de fick det. Det var ju tur för honom att Ellinor tog tillbaka honom, för det var ju liksom inte en spikrak väg dit, säger Lina till Hänt och fortsätter:

– Jag hoppas att de har det bra trots att det var en tuff start.

Lina berättar också att hon har en viss förståelse till att det blev som det blev i slutändan. Under programmets gång pratade hon och Ellinor aldrig om känslor, så det är först nu i efterhand när hon sett programmet som hon kan förstå lite mer.

– Jag tycker på något sätt att han delade ut lika mycket kärlek till oss båda, men det är ju mer förståeligt nu när jag får se deras relation, som jag inte hade en aning om där. Det är svårt, men jag fattar ju mer nu liksom, förklarar Lina för Hänt.

LÄS OCKSÅ: Därför bryter Heidi helt med vännerna

LÄS OCKSÅ: Därför flyttas Tilde efter alla år – TV4:s beslut

LÄS OCKSÅ: Så gick det sen för deltagarna i Bonde söker fru 2021 – mer drama

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN