Casper Janebrink, 52, om verkliga känslorna inför att bli pappa igen

Casper Janebrink.

Arvingarnas Casper Janebrink ska bli pappa igen vid 52 års ålder.
Men hur känner han egentligen inför det stundande livet som småbarnsförälder på nytt?
I en intervju med Expressen berättar han om känslorna.
0:55

Efter reklamen: Casper Janebrink om skilsmässan: "Inte som man vill"

(0:55)

Slå på ljud

Dansbandsstjärnan och Bingolotto-profilen Casper Janebrink, 52, och ex-hustrun Helena Janebrink, 44, gick ut med nyheten om deras skilsmässa på Alla hjärtans dag i år.

Tyvärr måste jag meddela att jag och Helena har beslutat att gå skilda vägar, vi har kommit till ett vägskäl i livet där vi känner att det är bättre att leva var och en för sig och kunna fortsätta att vara vänner”, skrev Casper i ett inlägg på Instagram då.

Sedan dess, drygt två månader efter skilsmässan för att vara exakt, nåddes vi av nyheten att Arvingarnas frontperson väntar barn med nya kärleken; den 19 år yngre Therese Andersson, 33.

Hanna om kampen i relationen med Eric under Let's dance

Casper Janebrinks bebislycka med flickvännen – drygt två månader efter skilsmässan

I en intervju med Expressen i början av maj bekräftade Casper ryktet om bebislyckan. I september välkomnar han och flickvännen det nya tillskottet.

– Allt har kommit i ett ganska tajt förlopp med skilsmässan och att jag träffat en ny tjej. Hon är gravid och vi ska skaffa barn ihop. Det är mycket att smälta för alla runtomkring. Barnen. Nära och kära. Jag tycker ändå att de har tagit det bra, sade han till tidningen då.

– När alla har haft möjlighet att processa detta, lite längre fram, så kommer det att funka jättebra.

Casper Janebrink och dåvarande hustrun Helena på Rockbjörnen år 2019.

Casper Janebrink och dåvarande hustrun Helena på Rockbjörnen år 2019.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

Se klippet här!

Casper Janebrink, 52, om verkliga känslorna inför att bli pappa igen

Men hur känner Casper egentligen inför att bli pappa igen? Vidare i intervjun med Expressen berättar han om beslutet att behålla barnet och känslorna inför livet som småbarnsförälder efter 50 års ålder.

– Vi bestämde oss för att behålla barnet. Jag kände att det här barnet kommer att komma inom det närmsta ett eller två åren ändå. Nu kom det lite tidigare än vi hade tänkt oss. Jag sa att vi kör nu. Likaväl som vi kör om ett år. Jag blir ju inte yngre, säger han och fortsätter.

– Det ska bli jättespännande och roligt. Det är ju rätt många år sedan jag var småbarnsförälder och det blir något nytt att uppleva det med lite mer erfarenhet och en annan trygghet i kroppen.

FOTO: TV4, Tommy Holl/TT

SENASTE NYTT!