ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Casper Janebrinks nya bostad – första orden efter flytten till villan

07 jun, 2022 
Casper Janebrink
Casper Janebrink har köpt sig en ny villa, efter skilsmässan från Helena Janebrink.
I en intervju med Hänt berättar han för första gången om sitt nya hem.
– Det njuter jag mest av, säger Casper till Hänt.
Annons
Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Casper Janebrink, 52, har en fullspäckad sommar framför sig. Just nu sänds Arvingarnas egna program Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan, och snart är det även dags för Casper att programleda Bingolotto sommarkväll och dessutom ska Arvingarna turnera hela sommaren.

När Hänt når Casper ser han glatt på den hektiska sommaren han har framför sig – då även lite ledighet har lyckats klämmas in.

– Jag tycker vi planerar ganska bra och speciellt nu på senare år planerar vi bättre och bättre så man får de där pauserna som behövs för att hålla sig på topp, säger Casper till Hänt.

Första orden om nya boendet

I Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan får tittarna hänga med hemma hos Lars "Lasseman" Larsson, 50, och hans hustru Therese Larsson, 47. Det välkända huset med den stora altanen är dessvärre nu sålt och makarna har köpt sig ett nytt ställe bara 100 meter bort.

Annons

Någon annan i gänget som skaffat sig en nytt boende är Casper. På självaste alla hjärtans dag avslöjade ledsångaren att han och tidigare hustrun Helena Janebrink, 44, valt att skilja sig efter 20 år som gifta. Helena har tidigare berättat för Hänt att hon skaffat sig en ny bostad, men nu väljer även Casper att för första gången prata om sin boendesituation.

– Nu har jag skaffat nytt boende har jag gjort. Det känns bra, säger Casper till Hänt.

Lyckan över det nya hemmet: ”Fridfull plats”

Även om Casper bosatt sig i en villa har han i nuläget planer på att ta över inspelningarna av Arvingarnas sommarprogram i sitt egna hem.

– Jag har inga planer på att flytta inspelningen hem till mig men visst det hade man väl kunnat haft. Nu tycker inte jag att jag bor på samma sätt som Lasseman gör. Vi har valt att använda Lassemans altan för att det är ett så fint läge och man få mycket västkusen-känsla där. Men vem vet, i framtiden om några år kanske vi gör det någon annanstans.

Vad var viktigast för dig i ditt val av hem?

– Att man ska kunna komma hem och landa, umgås med barnen och få lugn och ro. Det njuter jag mest av, att kunna gå ut på altanen och sätta mig ner. Bara vara för mig själv en dag och lugna ner sig efter att man varit ute och träffat mycket människor. Då är det skönt att komma hem och ha en fridfull plats, en egen zoon där det inte springer en massa folk.

FOTO: TT

Annons