ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Stefan Odelberg om att Casper Janebrink ska bli pappa

03 jun, 2022 
På midsommar sänds det sista Bingolotto innan sommarupplagan ersätter som kommer ledas av Casper Janebrink och Agneta Sjödin.
När Hänt pratade med nuvarande programledaren Stefan kommenterar han att Casper ska bli pappa.
– Det är väl...
Annons
Casper Janebrink om framtiden i BingolottoBrand logo
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

Stefan Odelberg, 47, är den folkkära magikern som nu tagit över stafettpinnen som programledare för långköraren Bingolotto tillsammans med Lotta Engberg, 59.

Han har gjort en hel uppsjö av föreställningar som rest Sverige runt – bland annat Stefan Odelberg Show, It's Magic och En talk talk show.

Sitt första uppdrag som programledare var 2003 där han medverkade i Semstercharmören. Han turnerade runt i landet och trollade och gycklade med svenskar på semester. Ett så väl omtyckt program att det sändes i repris igen året efter.

Dessutom har man sett honom i flertalet program på tv – som Gokväll, Allsång på skansen och Melodifestivalen – för att nämna några. Minst sagt ett välkänt ansikte som nu gör fullständig succé tillsammans med Lotta på söndagsbingot.

Stefans planer med flickvännen Petra

I fjol visade Stefan upp sin nyfunna kärlek – i sex- och relationscoachen Petra Johansson. Och det är henne han kommer spendera som mest tid med i sommar när han får en välförtjänt semester från Bingolotto, för att sedan vara tillbaka i rutan igen i höst.

Annons

När Hänt pratade med Stefan i veckan berättar han om sommarplanerna, paret har nämligen så mycket som fem resor inplanerade det kommande året.

– 2022 ska vi bara utmana oss, besöka platser vi inte varit på. Men också visa mina gulkorn, och hon sina. Så ska vi göra saker som är annorlunda och roliga. Så fort man är ledig vill vi göra något, berättar Stefan.

Nu närmast bär det av mot Amsterdam!

Stefans relation till Casper Janebrink och orden om att han ska bli pappa

Under sommaren blir det ännu en säsong av Bingolottos sommarkväll som leds av fjolårets programledare Agneta Sjödin och Casper Janebrink. Stefan berättar för Hänt att han stöter på Casper lite då och då på gig och liknande tillställningar utöver att de är kollegor på Bingolotto.

Nyligen kom avslöjandet att Casper väntar sitt tredje barn med sin nya flickvän Therese. När Hänt pratade med Stefan passade vi på att fråga vad hans reaktion till att kollegan ska bli pappa var.

– Det är väl jättekul när folk blir mammor och pappor, det är ju fantastisk, säger Stefan.

Det är det sannerligen!

FOTO: Tommy Holl/TT/TV4

Annons