ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Stefan Odelbergs barnbesked med flickvännen Petra Johansson

12 sep, 2021 
Johanna Alm
Stefan Odelberg & Petra Johansson
Stefan Odelberg har idag inga egna barn men har en fin relation till flickvännen Petra Johanssons son Rasmus.
Men i en intervju med Hänt avslöjar han nu hur han och Petra tänker kring gemensamma barn i framtiden.
Annons
BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

Stefan Odelberg, 47, är tillbaka i tv-rutan igen efter att Bingolotto haft sommaruppehåll och ersatts av Bingolotto sommarkväll med Agneta Sjödin och Casper Janebrink.

Tidigare har Stefan berättat för Hänt om känslorna inför att komma tillbaka till Bingolotto igen efter uppehållet:

– Jag älskar att vara ledig det är inte det, men när man har ett jobb som är sådär riktigt roligt att göra då är det häftigt att känna att det drar i en att man vill tillbaka till jobbet. Både jag och Lotta sa till varandra häromdagen att vi har saknat varandra så det känns jättekul att få jobba med varandra igen.

Stefan Odelberg visar upp okända bonussonen

Tidigare i år meddelade programledaren att han hittat kärleken på nytt i sex- och relationscoachen Petra Johansson, och under sommaren har han därför umgåtts en hel del med henne och bonussonen Rasmus. På Instagram har han också tillägnat en hyllning till de båda.

Annons

”I dessa tider när artikel efter artikel visar hur kvinnor, tjejer, flickor, mammor och systrar blir illa behandlade i olika lägen och sedan svikta av systemet så vill jag belysa hur fantastiska och enastående ni är. Hur starka, vackra och omtänksamma ni är, hur mycket kärlek ni ger, hur stor förståelse ni har och hur mycket av er energi ni förmedlar. Ni är fantastiska väsen och varelser på denna jord, tack för att jag fick födas, växa upp, bli uppfostrad, bli älskad och att vara älskad”, skrev han då innan han avslutade:

Jag tycker att den här bilden på min vackra livskamrat och hennes fina son säger så mycket om det jag skrivit om ovan och vad vi alla skall respektera och vara ödmjuka inför.”

Stefan Odelbergs nya barnbesked med flickvännen

I en intervju med Hänt är Stefan också öppen med hur relationen till bonussonen Rasmus ser ut.

– Det är jättespännande och roligt att Petra har sin son Rasmus. Vi åkte iväg själva till en djurpark och då sa han till mig att "det är väldigt roligt Stefan att åka iväg med dig själv så vi får lära känna varandra bättre", berättar han.

Men trots att Stefan är mer än tacksam över relationen till Rasmus så har han inte stängt dörren för möjligheten att skaffa egna barn i framtiden. I samma intervju berättar han nämligen att han gärna vill välkomna fler barn intill den lilla familjen.

– Jag skulle absolut vilja välkomna fler barn i framtiden, så kan jag säga, avslöjar han.

FOTO: Stefan Odelberg/Instagram, Hans Shimoda/TT

Annons