Stefan Odelberg visar upp okända bonussonen – starka orden om flickvännen

STEFAN ODELBERG, PETRA JOHANSSON

Kärleken sprudlar mellan Stefan Odelberg och hans nya flickvän Petra Johansson.
Sedan Petra kom in i hans liv har det strålat om honom, men det är inte bara Petra som gjort entré, nu visar Stefan upp sin lilla bonus-son!

Stefan Odelberg är äntligen tillbaka i Bingolotto efter det sju veckor långa sommaruppehållet. Däremot har tittarna kunnat spela Bingolotto under hela sommaren, i det splitternya programmet Bingolotto sommarkväll.

Bingolotto sommarkväll är ett nytt koncept och det leddes av Casper Janebrink och Agneta Sjödin. I programmet befann de sig inte i den vanliga Bingolotto-studion utan istället höll de till på Askims camping utanför Göteborg. Även gästerna hörde inte riktigt till vanligheterna. Doktor Mikael Sandström syntes nämligen till då och då och hade en viktig roll – att upplysa om sommarplågor.

Men nu när sommaren är över är det de klassiska Bingolotto-rutinerna som gäller igen med Stefan och Lotta Engberg i spetsen. Detta är något som en del tittare troligtvis är extra glada för.

DRAMATISKT! Bianca Kronlöfs tårar i direktsändning

Kritiken mot Bingolotto sommarkväll

Bingolotto sommarkväll fick nämligen en del kritik för sändningstiderna. Normalt sett börjar ju Bingolotto klockan 18:00 på söndagskvällarna, men nu under sommaren sköts programmet fram två timmar och började klockan 20:00.

”Varför kl 20???? Alla har inte semester och måste jobba. Det är ju inte roligt att rätta i efterhand varje vecka”, skrev bland annat en tittare då och fortsatte:

”Kliver man upp 02 för att jobba är det sent. Inte bara jag som tycker att tiden är fel men vågar inte säga något för att de blir påhoppade för att de tycker olika.”

Stefan Odelberg har tidigare berättat för Hänt hur mycket han älskar sitt jobb som programledare för Bingolotto. Han har även tidigare berättat om att han träffat en ny kärlek i sitt liv. Runt årsskiftet så stod det nämligen klart att han och ex-hustrun Berna Inceoglu går skilda vägar.

Gör vardagen lite enklare och mycket godare med upp till 925 kr rabatt på fyra kassar från HelloFresh! Använd koden HANT925

Stefan Odelberg visar upp bonus-sonen

Men i början av sommaren kunde han alltså meddela att han har en ny flickvän, nämligen sex- och relationscoachen Petra Johansson. Under sommaren har de njutit av varandras sällskap och nu väljer Stefan att berömma henne.

”I dessa tider när artikel efter artikel visar hur kvinnor, tjejer, flickor, mammor och systrar blir illa behandlade i olika lägen och sedan svikta av systemet så vill jag belysa hur fantastiska och enastående ni är. Hur starka, vackra och omtänksamma ni är, hur mycket kärlek ni ger, hur stor förståelse ni har och hur mycket av er energi ni förmedlar. Ni är fantastiska väsen och varelser på denna jord, tack för att jag fick födas, växa upp, bli uppfostrad, bli älskad och att vara älskad.”, skriver Stefan.

Till inlägget väljer han att dela med sig av en härlig somrig bild på Petra och hennes son.

”Jag tycker att den här bilden på min vackra livskamrat och hennes fina son säger så mycket om det jag skrivit om ovan och vad vi alla skall respektera och vara ödmjuka inför.”, skriver Stefan och visar upp sin bonus-son!

LÄS OCKSÅ: DÖD Bert-skådisen Oliver Loftéen blev 42 år gammal

LÄS OCKSÅ: EFTER TYSTNADEN Isabel Adrian om relationen med Steve Angello

FOTO: Hans Shimoda/TT, TV4

SENASTE NYTT!