LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Stefan Odelberg gör comeback i Bingolotto – tittarnas frågor om sjukdomstiden

06 feb, 2022 
STEFAN ODELBERG
De senaste tre veckorna har vi fått se Lotta Engberg i Bingolotto-studion. Det hela beror på att Stefan Odelberg varit sjuk, men nu är han äntligen på benen igen och kommer tillbaka till tv-rutan!
Annons
BingoLotto – minns du programledarna?Brand logo
BingoLotto – minns du programledarna?

Bingolotto är ett av svenska folkets absoluta favorit-program. Den härliga dansbandsmusiken tillsammans med de skyhöga vinsterna är något som TV4-tittarna uppskattar rejält.

Något annat som tittarna uppskattar är ju givetvis programledarna! Genom alla år har vi fått se älskade programledare som Leif "Loket" Olsson, 79, Lasse Kronér, 59, och Rickard Olsson, 54.

Men nu är det nya tider och sedan snart två år tillbaka är det Lotta Engberg, 58, och Stefan Odelberg, 47, som håller i taktpinnen!

Stefan Odelberg om samarbetet med Lotta

Stefan har tidigare berättat för Hänt om det goda samarbetet han har med Lotta och att det är tur att hon är så snäll trots hennes långa erfarenhet.

Annons

– Det finns väldigt många kända personer som tror att de är mer än vad de är och det är väldigt jobbigt att som nykomling komma in och göra ett av Sveriges största tv-program. Det hade kunnat vara en pina att göra det tillsammans med en programledarkollega som inte är en kompis helt enkelt. Som är lite "du ska inte komma hit och tro du att du är någon", sa han till Hänt och fortsatte:

– Men Lotta är precis tvärtom. Hon är som ett kinderägg. Hon är mamma, min mormor och min sambo i samma person. Så känns det att vara med Lotta.

Följarnas frågor om Stefan Odelbergs hälsa

Normalt sett så kör Lotta och Stefan två helger var och sedan är de lediga i två helger. Men den senaste tiden har Lotta behövt hoppa in lite extra – Stefan har nämligen varit sjuk.

I ett meddelande till Hänt berättade han om sjukdomsbeskedet.

”Fortfarande rosslig i halsen så det blir Lotta igen till helgen och jag den 6:e februari. Viktigt att bli helt frisk. Men jag finner ro i att städa på mitt magilager och hittar massa trick jag glömt av”, skrev han.

Men nu är han äntligen på benen igen och gör comeback i Bingolotto-studion! Men det är däremot många som nu undrar hur han mår.

”Krya på dig Stefan. Är det viruset?”, skriver en person på Instagram.

”Krya på dig och har du fått Corona??”, skriver en annan.

”Åh nej vad tråkigt. Kommer att sakna dej”, konstaterar en tredje.

FOTO: Ola Axman/TT, Tommy Holl/TT

Annons