LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Sanna Lundells sexavslöjande med Mikael Persbrandt – intima resan

06 feb, 2022 
MIKAEL PERSBRANDT, SANNA LUNDELL
Sanna Lundell och Mikael Persbrandt har varit ett par de senaste 16 åren även om relationen haft sina upp- och nedgångar.
Nu är det dock andra bullar som gäller när paret har varit iväg på en egen semester utan barnen – och det blev minst sagt intimt.
Annons
Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina exBrand logo
Svenska kändisar som blivit tillsammans med sina ex

Journalisten Sanna Lundell, 43, och skådespelaren Mikael Persbrandt, 58, har varit ett par i drygt 16 år. Relationen har däremot varit stormig och paret har gjort slut flera gånger för att sedan bli tillsammans igen.

Men idag lever de ihop på en hästgård i Stora Lundet, i Sorunda – vilket är ett liv som Sanna drömt om i alla år. Även hundarna Moyo och Howdy, katten Pennywise, fyra hästar och ett par hönor hänger omkring på den stora gården.

– Jag började drömma om det här livet för 23 år sedan, redan innan jag förstod att det ens var möjligt att ha det så här. Jag skolkade, kände hopplöshet och tänkte ”ska livet vara så här tråkigt?”, jag längtade efter frihet. Min absoluta dröm har varit att få leva nära hästar, har Sanna Lundell sagt till MåBra.

SANNA LUNDELL
Sanna älskar hästar och andra djur.

Sanna Lundell om Mikael Persbrandts stöd

Under årens lopp har Sanna och Mikael även hunnit få barnen Igor, 15, Lo, 12, och lilla Fox, 3. Sanna har även dottern Olga, 21, från ett tidigare förhållande med artisten Wille Crafoord, 55.

Annons

När Sanna skulle föda sitt fjärde barn hade hon precis passerat 40-sträcket. Den 22 april 2018 föddes yngste sonen och strax efter kom hon att dela med sig av sin erfarenhet från den förlossningen på sin blogg.

”Jag minns att när jag var som mest rädd och trodde att jag skulle slitas sönder inifrån, då sa uskan ”du behöver inte vara rädd Sanna, var inte rädd, vi klarar det här”. Löjligt enkla, men så kraftfulla ord, och så otroligt viktiga just där och då. De fick mig att bara bestämma mig för att inte vara rädd, för att lita på min kropp. Och då fick jag den sista kraften som behövdes för att föda fram min älskling”, fortsatte hon.

”Och så var Micke med mig hela vägen. Stark och trygg och tröstande i det allra mest kritiska.”

Sanna avslöjar detaljer om intima resan med Mikael Persbrandt

Den senaste tiden har dock varit intensiv för Sanna och Mikael och förutom skyhöga elräkningar så har paret även tvingats vara ifrån varandra. Därför var det kanske lägligt att hitta på något bara de två, med tanke på att det var evigheter sedan de senast gjorde något på tu man hand.

Annons

I podden Inte din morsa berättar Sanna om resan till Köpenhamn, som verkade bli riktigt lyckad.

– Jag har varit på knullresa, det har jag varit, säger hon och fortsätter:

– Vi hade lite meningsskiljaktigheter om olika områden i livet. Men det var en lisa för båda våra själar att komma iväg. För vi konstaterade krasst att vi har alltså inte varit iväg på tu man hand. Eller vi har ju liksom varit på spa, men det är något helt annat att ta en flight och komma iväg och faktiskt vara på utländsk mark och bara känna såhär ”nu måste jag släppa taget om barnen, nu är det ingen som kan ringa här och kalla hem mig från det här spa:et eller vilja saker”. Så vi var borta i två nätter och vi var då i Köpenhamn.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons