LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Louie Marti avslöjar bebislyckan – orden om nytillskottet i familjen

03 jun, 2022 
Magdalena Graaf och Louie Marti.
Turturduvorna Louie Marti och Magdalena Graaf har varit förlovade sedan hösten 2021.
Men nu avslöjar skådespelaren den glädjande nyheten – ett tillskott i familjen!
Annons
Magdalena Graafs sommarplaner med barnenBrand logo
Magdalena Graafs sommarplaner med barnen

Det var en natt i oktober förra året som skådespelaren Louie Marti, 44, valde att fria till kärleken Magdalena Graaf, 46, under spontana omständigheter – närmare bestämt på en kebabrestaurang. Han kunde inte vänta helt enkelt!

– Så skönt att få det gjort! Två månader har jag gått omkring med gömda ringar i fickorna, berättade Louie för Hänt efter förlovningslyckan.

Och nu flera månader senare avslöjar Louie fler glada nyheter i familjen!

Magdalena Graaf om att skaffa barn tillsammans med Louie Marti

I en intervju med tidningen Hälsoliv, från sommaren 2021, berättade Magdalena att varken hon eller Louie vill ha fler barn. De två blivande makarna har båda barn från tidigare förhållanden och tv-profilen menade då att hon känner sig klar med det kapitlet i livet.

Annons

– Jag har varit gravid ungefär vart femte år sedan jag var 18, och har fått fem vackra barn, så den biten är jag färdig med. Nu ska vi ta hand om de barn vi har och varandra, sade hon till tidningen då.

Louie ringde och bjöd ut Magdalena på en dejt våren 2021. De blev upp över öronen förälskade direkt och drygt ett halvår senare var de förlovade. Varför vänta när det är rätt?
Louie ringde och bjöd ut Magdalena på en dejt våren 2021. De blev upp över öronen förälskade direkt och drygt ett halvår senare var de förlovade. Varför vänta när det är rätt?

Magdalena har fem söner. Äldsta sonen Isak Graaf gick bort i en tragisk fallolycka när han var bra 19 år gammal. Sönerna Lancelot Hedman, 21, och Tristan Hedman Graaf, 17, har Magdalena tillsammans med ex-maken tillika före detta fotbollsproffset Magnus Hedman, 49.

Annons

Yngsta sönerna Charlie Larsson, 10, och Louie Larsson Graafs, 6, pappa Filip Larsson, 47, och Magdalena gick skilda vägar år 2020 efter en uppmärksammad otrohetsaffär med en annan kvinna.

Ett år efter uppbrottet från Filip träffade hon Louie Marti och de två blev blixtförälskade. Louie har två barn sedan tidigare. En 22-årig son och en dotter som nyligen fyllt 21 år.

Men även om Magdalena och Louie inte vill ha fler barn, så kan de se fram emot framtida barnbarn...

Louie Marti avslöjar bebislyckan – har blivit morfar

I samband med Mors dag förra veckan avslöjade Louie att han har blivit morfar till dotterns första barn; en son vid namn Nikolai.

Annons

Glad Mors dag min älskade dotter. Du är ju också en nybliven mamma”, skriver Louie i ett inlägg på Instagram story och länkar till ett av dotterns Instagramkonton.

Stort grattis till första barnbarnet Louie och grattis hela familjen till den nya medlemmen i klanen!

Skärmdump från Louie Martis Instagram story.
Skärmdump från Louie Martis Instagram story.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

Annons