Mia och Jesper Parnevik lämnar USA – plötsliga beskedet efter nya husköpet

Mia Parnevik, Jesper Parnevik
Exklusivt

Efter att Mia och Jesper Parnevik sålde huset Casa Mia var det många som trodde att de skulle flytta till Sverige, men snart kom nyheten om att de köpt ett nytt hus i Florida.
Men nu berättar dottern Peg att de lämnar USA.
0:48

Efter reklamen: Mia och Jesper lämnar USA – Peg avslöjar planerna

(0:48)

Slå på ljud

Mia, 54, och Jesper Parnevik, 57, är ett av Sveriges mest folkkära kändispar. Tillsammans tog de Sverige med storm med sin realityserie Parneviks.

Där fick man följa paret och deras fyra barn Peg, 26, Penny, 25, Philippa, 23, och Phoenix, 21, i deras vardag i Florida, USA, och succén var ett faktum.

Under seriens gång bodde de i det berömda lyxhuset Casa Mia, men under förra året kom beskedet att Jesper och Mia sålt sitt kända Parneviks-hus. Som många känner till var huset unikt med en totalyta på 1 300 kvadratmeter. Familjen hade bland annat en egen strand, brygga, båt och pool. Invändigt gick det att hitta flera unika rum så som en biograf och spa.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Mia och Jesper Parneviks nya hus i Florida

Efter husförsäljningen spekulerade många i hur det skulle bli. Ingen verkade riktigt veta hur paret skulle göra. Inte ens döttrarna Penny och Peg. I deras podd Pillowtalk berättade de däremot att det fanns några alternativ.

Antingen skulle paret flytta till ett litet rosa hus i Florida som var i renoveringsbehov. Eller så skulle de bo i ett slags lägenhetskomplex som hade full service med badvakter och room-service. Eller så var alternativet att flytta till Sverige.

Men tidigare i år stod det klart. Mia och Jesper blir kvar i Florida och de har köpt ett hus med bara några minuters promenad från havet.

– Det är ett område som jag har älskat väldigt länge. Det är bara 100-200 meter till havet, vi har goda vänner som bor där. Det är som ett litet surfställe skulle man väl kunna säga, med jättemysiga hus. Och vi ska renovera och göra i ordning så det ska bli skitkul. Det är kul med nya äventyr, sa Mia då till Expressen.

Samir Badrans lyxpresent till sig själv – svindlande prislappen

Peg Parnevik avslöjar föräldrarnas sommarplaner

Under våren har Mia däremot befunnit sig på svensk mark eftersom hon var en av deltagarna i Let's dance 2022. Hon blev dock den första som fick lämna tävlingen och efter det satte hon sig direkt på ett plan över Atlanten.

Nu är Mia dock återigen tillbaka i Sverige, då det är en tradition att alla Let's dance-deltagare ska dansa i finalen. När Hänt träffar dottern Peg berättar hon att både Mia och Jesper nu är här i Sverige!

– De är här! Hon ska dansa på lördag och min pappa åker tillbaka och ska spela lite, säger Peg till Hänt.

Jesper måste strax åka tillbaka till USA, men han kommer snart tillbaka och både han och Mia kommer tillbringa hela sommaren hemma i Sverige.

– Men han är tillbaka igen till midsommar och allt möjligt. Jag har längtat efter dem verkligen, säger Peg till Hänt.

Åsa och Emilio Ingrosso lämnar Sverige: ”Måste hem”

Se klippet här!

FOTO: Karin Törnblom/TT, AMANDA GRIPENBERG

SENASTE NYTT!