Samir Badrans lyxpresent till sig själv – svindlande prislappen

SAMIR BADRAN

Samir Badran har blivit mäklare. Nu visar han upp det nya lyxköpet som kostar mer än en miljon kronor.
0:43

Efter reklamen: Julia Sundquist om verkliga relationen med Samir Badran – efter förlovningslyckan

(0:43)

Slå på ljud

Samir Badran, 32, har hunnit med mycket under sin karriär. Han blev känd för svenska folket efter sin medverkan i Paradise hotel 2013 och jobben i offentligheten började rulla in.

Han och vännen Viktor Frisk, 27, bildade även duon Samir & Viktor och de har haft stora framgångar med sina hits. Bland annat har de toppat listor och varit med i Melodifestivalen.

Samir har även agerat side-kick till Pär Lernström, 42, i tv-programmet Talang. Samir var väldigt uppskattad i TV4-programmet och det hände alltid någonting runt honom. I ett direktsänt avsnitt friade han till exempel till sin flickvän Julia Sundquist, 25.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Samir Badran om mäklarstudierna – därför lyckades han

Men för två år sedan kom den stora vändningen. Samir valde då att lägga alla gamla uppdrag på hyllan för att istället sadla om till att bli mäklare. Han började plugga och motivationen var större än någonsin. Samir har tidigare berättat för Hänt att han satt uppe sent på kvällarna och bara matade in informationen. Han blev då lite chockad över sig själv, för han visste inte att han var kapabel till att lägga ner så pass mycket hjärta och själ på plugg.

– När jag skulle börja plugga var jag nästan inställd på att det här kan bli omöjligt. Så när jag startade så blev det ju först en chock, från ingenting till att hoppa in och börja plugga juridik. Jag visste knappt att juridik handlade om lagar, sa Samir till Hänt och fortsatte:

– I början pluggade jag typ 12 timmar om dagen bara för att lära mig och verkligen fatta vad jag höll på med. Så då fick jag högsta betyg.

Följarnas oro efter Joakim Lundells frånvaro

Samirs nya lyxköp – så mycket kostar hans nya Porsche

Idag är Samir färdigutbildad och jobbar som mäklare på Unik fastighetsförmedling. Dessutom har han även hunnit fylla 32 år och nu visar han upp vad han köpte till sig själv i födelsedagspresent!

”32 år idag och min födelsedagspresent till mig själv blev en Porsche Panamera GTS. Tack för alla gratulationer”, skriver han på Instagram och visar upp lyxköpet.

Men hur mycket kostade egentligen Samirs nya vrål-åk? I ett meddelande till Expressen berättar nu Andreas Lundberg, PR-chef på Porsche Sverige, mer om bilmodellen vars prislapp börjar på 1,4 miljoner.

”Panamera GTS drivs av en kraftfull 4-liters biturbo-V8 på 460hk och har både sportchassi och sportavgassystem som ytterligare förstärker den sportiga körupplevelsen. Dessutom får man en mängd GTS-unika designelement som ger ett sportigt intryck och särskiljer den från andra Panamera-modeller.”, skriver han och fortsätter:

”Jag tycker Samir har gjort ett riktigt bra val och tror att han kommer bli väldigt nöjd.”

FOTO: Cornelia Nordström/Expressen/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!