Följarnas oro efter Joakim Lundells frånvaro – nu bryter han tystnaden

Familjen Lundell

Joakim Lundell har hållit en låg profil på sociala medier den senaste tiden – vilket gjort följarna oroliga.
Nu berättar han hur läget egentligen ligger till.
0:56

Efter reklamen: Joakim Lundell om vändningen i livet efter svåra perioden

(0:56)

Slå på ljud

Joakim, 36, och Jonna Lundell, 27, har haft en minst sagt framgångsrik karriär inom Youtube. De har rankats som Årets makthavare, vunnit Kristallen och de har även vunnit titeln som Årets Youtuber.

Tillsammans med sina två barn Lunabelle, 3, och sonen Lionel,1, syns de på både Youtube och Instagram där de generöst delar med sig av livet som en småbarnsfamilj. Men resan till att bilda egen familj har inte varit helt självklar. Paret försökte nämligen under en längre period med att bli med barn – innan de till slut lyckades. Detta har de pratat om i sin egen podcast Sanningen måste fram:

– Vi hade ju väldigt mycket schemalagt sex när vi försökte bli gravida med Lunabelle. Då var det så himla osexigt, för det var så himla planerat.

– Efter det kom vi in i en sexperiod. För då var första gången på flera år som vi ens kunde bara njuta, säger hon.

Jocke och Jonnas kärlekssaga

Se klippet här!

Svaret på barnfrågan

Men nu efter två barn verkar paret nöjda. På frågan om de vill ha fler barn har Joakim svarat såhär under en frågestund:

”Jag är jättenöjd faktiskt. Kanske om väldigt många år, men just nu så är jag väldigt, väldigt nöjd med de två busfröna jag har och det tar upp det mesta av tiden”.

Breaking
Paradise hotel-profilerna har gjort slut – anledningen bakom

Därför har Joakim Lundell saknats på Instagram

Trots att man är influencer har man såklart varken ork eller vilja att ständigt uppdatera, det berättar nu Jocke på sin Instagram. Detta efter att flera följare frågat varför han knappt uppdaterat den senaste tiden. En undrar även om det beror på att han mår dåligt. Joakim svarar på frågan:

– Nu när jag varit frånvarande på Instagram så är det många som frågar om det hänt något för att jag har varit borta, men det är egentligen precis tvärtom.

– När jag inte uppdaterar här så mår jag toppen och då vill jag spendera tid med familjen, säger han i en video på Instagram-story.

Skärmdump från Joakims video. FOTO: INSTAGRAM

SENASTE NYTT!