Idol 2023 marknadsföring banner

Därför vill inte Joakim Lundell skaffa fler barn med Jonna Lundell

21 okt, 2021 
https://image.hant.se/byline-mikael-einarsson.jpg.jpg?imageId=7885483&x=0&y=0&cropw=100&croph=95.890410958904&width=1318&height=1318
Mikael Einarsson
Joakim Lundell, Jonna Lundell
Joakim och Jonna Lundell har två barn tillsammans.
Frågan är om det blir fler?
Under en frågestund på Instagram ger influencern ett tydligt besked inför framtiden!
Annons
Jocke och Jonnas kärlekssaga
Jocke och Jonnas kärlekssaga

Det var i april förra året som Youtube-paret Joakim Lundell och Jonna Lundell avslöjade att de väntade sitt andra barn. I parets realityserie Familjen Lundell, som visas på discovery+, fick tv-tittarna följa med från ögonblicket då Jonna insåg att hon var gravid.

Sedan dess har följarna kunnat ta del av förberedelserna för familjens nya tillskott, både på Youtube och på parets andra sociala medier-kanaler.

I säsongsavslutningen fick tittarna se när paret fick reda på vilket kön det var på bebisen. Efter att ha smällt en ballong regnade det ut blå konfetti, vilket innebar att paret skulle få sin första son.

– Jag blev så glad. Det kändes konstigt att jag blev så glad, men det kändes bara så självklart helt plötsligt att det skulle vara en pojke, sade Jonna i programmet.

Joakim Lundell och Jonna Lundell tvåbarnsföräldrar

Den 12 augusti 2020 föddes sonen Lionel, och kan från och med den dagen titulera sig själva tvåbarnsföräldrar. Joakim och Jonna har sedan tidigare dottern Lunabelle, 2, som är ett välbekant ansikte för fansen.

Annons

Det var i oktober 2018 som paret blev föräldrar för första gången. Detta efter att Joakim och Jonna Lundell kämpat under flera års tid med att bli gravida.

Joakim Lundells barnbesked inför framtiden

Frågan är nu om det blir några fler barn i det Lundellska huset? Om man ska tro Joakim själv, så kommer det dröja ett tag innan, eller om, de skaffar ett eventuellt tredje barn. Det berättar influencern nu under en frågestund på Instagram.

– Jag är jättenöjd faktiskt. Kanske om väldigt många år, men just nu så är jag väldigt, väldigt nöjd med de två busfröna jag har och det tar upp det mesta av tiden, förklarar Joakim Lundell på Instagram story.

Joakim Lundell kan tänka sig fler barn. Dock om flera år. Foto: Joakim Lundell/Instagram

FOTO: Fredrik Sandberg/TT, Joakim Lundell/Instagram

Annons