Magdalena Graaf om varför hon och Louie Marti inte vill skaffa barn ihop

Magdalena Graaf och Loui Marti.

Tidigare i år avslöjade Magdalena Graaf att hon hittat kärleken på nytt i Louie Marti.
Båda två har barn sedan tidigare relationer – och har nu bestämt sig för att inte utöka familjen ytterligare.
Slå på ljud

Under 2020 meddelade tv-profilen Magdalena Graaf, 45, att hon och fästmannen Filip Larsson, 47, har valt att separera efter tio år tillsammans. Efter uppbrottet la Magdalena ut ett peppande inlägg till sig själv på Instagram där hon skrev:

”2021 ska bli mitt år! Då ska jag och mitt hjärta få vila och må bra. Det har jag bestämt, det är mitt nyårslöfte till mig själv”.

Kort därefter träffade Magdalena kärleken på nytt i skådespelaren Louie Marti, 43. Paret träffades via gemensamma vänner och tycks vara väldigt kära i varandra.

”Blir ni trötta på att jag tjatar så om min underbara kille!?? Då får ni faktiskt bli det. Kan inte hjälpa! Skiter i vilket. Jag är så oförskämt kär”, skriver Magdalena Graaf på sin blogg.

SOMMAR Där kan du lyssna på Bianca nya låt Blomstertid

Magdalena Graafs alla barn

Magdalena fick sitt första barn 1995, sonen Isak. När han var 19 år gammal gick han bort. Magdalena har varit öppen om sin sons bortgång och skriver ofta om den eviga sorgen.

– Jag tänker på Isak varje dag och även om smärtan är densamma så bär jag med mig honom på ett finare sätt i dag. Tidigare kunde jag inte titta på bilder av Isak, det gjorde för ont. Att minnas honom gjorde ont. Nu vågar jag tänka mer på honom, säger Magdalena i en intervju med Femina, 2017.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Med ex-maken Magnus Hedman, 48, fick Magdalena sönerna Lancelot, 21, och Tristan, 16. Lance har följt sin mammas fotspår då han håller på med både musik och tv. Han har medverkat i Let's dance samt haft en egen reality-serie, Livet enligt Lance.

Filip Larsson och Magdalena har sönerna Charlie, 9 och Louie, 5, tillsammans.

Därför vill inte Magdalena Graaf och Loui Marti skaffa fler barn

Även Magdalena Graafs nya pojkvän Louie har barn sedan tidigare relationer. Men hur ser de egentligen på att utöka familjen ytterligare?

I en intervju med Hälsoliv berättar Magdalena att varken hon eller Louie vill ha fler barn. Tv-profilen känner sig helt enkelt klar med barnafödandet och vill istället fokusera på de söner hon har.

– Jag har varit gravid ungefär vart femte år sedan jag var 18, och har fått fem vackra barn, så den biten är jag färdig med. Nu ska vi ta hand om de barn vi har och varandra, säger hon till tidningen.

LÄS OCKSÅ: Carina Berg visar upp nyfödda dottern Juno för första gången

LÄS OCKSÅ: Därför firade inte Oliver Ingrosso midsommar med Pernilla Wahlgren

FOTO: Youtube, Karin Törnblom/TT

SENASTE NYTT!