BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prins Harrys otäcka olycka – dramatiska bilderna visar

14 jun, 2022 
Prins Harry
Olyckan var framme för Prins Harry under en hästpolomatch i Santa Barbara, Kalifornien.
Han kolliderade med en annan spelare under matchen.
Se bilderna nedan för den otäcka olyckan!
Annons
Prins Louis raseriutbrott under Elizabeths platinajubileumBrand logo
Prins Louis raseriutbrott under Elizabeths platinajubileum

Prins Harry, 37, är andre son till prins Charles, 43, och prinsessan Diana. Den brittiske prinsen är gift med Meghan Markle, 40, som var skådespelerska innan hon träffade prinsen och många kan känna nog igen henne från succéserien Suits.

Tillsammans har paret barnen Lilibet Mountbatten-Windsor,1, och Archie Mountbatten-Windsor, 3.

Kungaparet valde att lämna kungahuset efter dramatiken

Familjen bor just nu i Kalifornien i USA. Varför dem bor där och inte i Storbritanien är på grund av att paret valde att gå ur kungahuset efter en hel del dramatik. De valde att köpa ut sig från den brittiska staten, för en saftig summa på 28 miljoner kronor. Det nygifta paret köpte sin frihet från engelska kungahuset för att bli ekonomiskt självständiga.

Annons

Väl på andra sidan Atlanten hade paret planer på att ge sig in i underhållningsbranschen tillsammans. I samband med frigörelsen hade paret slutit ett avtal med streamingjätten Netflix.

Tanken var att före detta kungaparet skulle producera dokumentärer, spelfilmer och barnprogram för streamingtjänsten, något som The New York Times uppgav. Men senare kom nyheten att produktionen hade lagts på is på grund av budgetnedskärningar och en fallande aktie.

Prins Harrys obehagliga olycka

Paret håller sig gärna borta från rampljuset och när familjen medverkade på drottning Elizabeths 70-årsjubileum var de snabba med att lämna festligheterna.

Annons

Men nu visas nya bilder på prinsen när han utövar en favoritsport, hästpolo. Ett intresse som han ärvt från sin far och spelat i flera år. Men denna gång gick det inte lika bra, kungligheten var nämligen med om en olycksalig incident när han spelade hästpolo och kolliderade med en annan spelare. Som tur var klarade prinsen sig undan några skador och var snabbt upp på benen igen!

Se bild nedan på den dramatiska händelsen.

Olycka
Olyckan.
Olycka
Prins Harry.
Annons
Annons