LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Därför lägger Netflix ner Meghan Markles serie – sanningen bakom beslutet

02 maj, 2022 
Meghan Markle och prins Harry frigjorde sig från engelska kungahuset år 2020 för att satsa på underhållningsbranschen i USA.
Nu bekräftar Netflix att de lägger ner Meghan Markles planerade serie.
Läs allt här!
Annons
Maria Forsblom avslöjande om sommarplanerna: "Inte fått pass"Brand logo
Maria Forsblom avslöjande om sommarplanerna: "Inte fått pass"

Skådespelaren Meghan Markle, 40, gifte sig med brittiske prins Harry, 37, hertigen av Sussex, år 2018 och fick därmed titeln hertiginna av Sussex.

Efter en del dramatik kring bröllopet och parets kungliga uppdrag valde de nygifta i slutet på år 2020 att köpa ut sig från brittiska staten.

Prins Harrys och Meghan Markles avtal med Netflix – värt omkring en miljard

Paret lämnade Storbritannien och flyttade till Kalifornien, USA, med planer på att att ge sig in i underhållningsbranschen tillsammans.

I samband med frigörelsen hade paret slutit ett avtal med streamingjätten Netflix. Ett avtal som antogs vara värt ett miljardbelopp.

Annons

The New York Times uppgav då att paret kommer producera dokumentärer, spelfilmer, barnprogram och tv-serier för streamingsajten.

Meghan Markles tuffa bakslag – därför lägger Netflix ner planerade serien

Men i söndags kom nyheten om att Netflix nu klipper den animerade barnserien som Meghan planerat. Enligt The New York Post togs beslutet på grund av massiva budgetnedskärningar till följd av en fallande aktie.

Serien skulle handla om en tolvårig flicka som hittar sig själv, inspirerad av kända kvinnor genom historien.

Meghan Markles och maken prins Harrys produktionsbolag stod bakom serien. Även Elton Johns, 75, make David Furnish, 59, var involverad.

Men Meghan och Harry var inte de enda som förlorade jobb. Flera andra Netflix-program har lagts på is eller ställts in enligt tidningen.

Vilken osis! Men vi gissar att det kungliga paret kommer att klara sig ekonomiskt ändå.

FOTO: Robin Utrecht/Shutterstock, MISC

Annons