Meghan Markle och prins Harrys förbjudna utspel – fångade på bild

Meghan Markle och prins Harrys förbjudna utspel

Prins Harry och Meghan Markle fick många att höja på ögonbrynen under en Hästpolo-match.
De bröt nämligen helt oblygt mot den kungliga etiketten och visade upp sin kärlek inför alla.
En otrolig duo "Tate och Kovu har allt"
0:35

Efter reklamen: En otrolig duo "Tate och Kovu har allt"

(0:35)

Slå på ljud

Under de senaste åren har prins Harry och hans fru Meghan Markle skapat rubrik efter rubrik med sina kontroversiella val.

Det hela startade med att paret valde att gå ur det brittiska kungahuset och flyttade över andra sidan Atlanten till USA. Efter beslutet har en hel del konflikter med resten av kungafamiljen uppstått.

Prins Harrys beslut – efter uppbrottet med kungahuset

Nu är paret på allas läppar igen efter beslutet under en Hästpolo-match.

Prins Harry och brodern William har under hela sin uppväxt spelat polo. Och trots att Harry flyttat utomlands och lämnat sina kungliga uppdrag så kan han inte slita sig från sporten.

I Kalifornien, där prins Harry och Meghan Markle bor, har nu polo-säsongen dragit igång och under söndagen spelade prins Harrys lag, Los Padres, sin sista match. En match som de också vann.

Matchen ägde rum på en exklusiv klubb i Santa Barbara.

Prinsparet gjorde det förbjudna under prisutdelningen

Prins Harry hade stöd på läkaren från sin älskade Meghan Markle. Och när priset skulle delas ut så var det ingen mindre än prinsens hustru som delade ut trofén.

Under prisceremonin så gjorde plötsligt Meghan Markle något oväntat. Hon gav nämligen alla i laget en puss på kinden. Men när det var hennes makes tur så gav hon honom en lång kyss på munnen med sitt röda läppstift. Uppger Svensk Dam.

Det är väldigt ovanligt att kungligheter visar upp sin kärlek till varandra på det här sättet. Det bryter också mot den kungliga etiketten. Något som Meghan Markle och prins Harry inte verkade bry sig det minsta om i segerstunden.

ISPY, GRHO

FOTO: ISPY, GRHO/MISC

FRÅN FÖRSTASIDAN