Prins Harrys hårda krav på kungafamiljen – kräver en ursäkt

09 jun, 2022 
https://image.hant.se/alexprofilbild.jpeg.jpg?imageId=7524194&x=0&y=19.277108433735&cropw=100&croph=56.224899598394&width=1318&height=1318
Alex Hartelius
Prins Harry och drottning Elizabeth
Besöket i London blev inte som prinsparet hade tänkt.
Prins Harry ska ha blivit rasande efter drottning Elizabeths markering.
– Han tycker fortfarande att han borde få en ursäkt, säger hovexperten Angela Levin.
Annons
Prins Louis raseriutbrott under Elizabeths platinajubileum
Prins Louis raseriutbrott under Elizabeths platinajubileum

Prins Harry och hertiginnan Meghan är tillbaka i Kalifornien efter besöket i England förra veckan. De var på plats i London för att fira drottning Elizabeths 70 år på tronen och dottern Lilibets 1-årskalas.

Lilibet firade sitt kalas med vänner och familj under en picknick på Frogmore Cottage i Windsor. I samband med firandet publicerades även en bild på födelsedagsbarnet.

”Det var ett sånt privilegium att få fira Lilibets första födelsedag tillsammans med min familj och hennes. Mycket glädje och ansiktsmålning”, skrev fotografen Misan Harriman på Instagram.

Harry rasande efter besöket i London

Lilibets besök i den kungliga huvudstaden var extra speciellt för drottning Elizabeth, som aldrig tidigare träffat barnbarnsbarnet. Däremot blev det inga bilder som kunde dokumentera den historiska händelsen.

Recept.se Nyhetsbrev
Annons

Enligt uppgifter hade hovet tidigare oroat sig för besöket, då prins Harry och hertiginnan Meghan synts i sällskaps med ett tv-team. De befarade att besöket var ett sätt att skaffa material till en kommande Netflix-dokumentär.

– Harry och Meghan ville ha med sin fotograf för att föreviga ögonblicket då Lilibet träffade drottningen. Men de blev tillsagda att det inte fanns en chans till det eftersom det var ett privat möte inom familjen, sa en källa till The Sun.

Prins Harry och hertiginnan Meghan
Prins Harry ska vara rasande efter besöket i London.

”Väldigt, väldigt upprörd”

Prins Harry ska ha blivit rasande under besöket. Dels för att han inte fick med sig några bilder, men också för att brodern prins William och hertiginnan Kate inte ville träffas privat.

Annons

– Jag tror att han var väldigt, väldigt upprörd att han blev så himla ignorerad. Han tycker fortfarande att han borde få en ursäkt, säger hovexperten Angela Levin till The Sun och fortsätter:

– Men det är han som borde be om ursäkt. I intervjun med Oprah sa han att William och Kate var fångar, att han blivit övergiven av sin far. Du kan inte gå runt och vara otrevlig mot folk och förvänta dig att de ska öppna sina hjärtan igen.

Prins Harry
Prins Harry är allt annat än nöjd med hur han behandlades under besöket.

Netflix ilska efter uteblivna bilderna

Enligt Angela Levin ska Netflix inte vara speciellt nöjda med prinsparets besök, då prinsparet inte fick några exklusiva bilder på drottningen och Lilibet.

– Den bilden hade varit väldigt värdefull. Netflix ville få bilder på erfarna kungligheter. Cheferna var inte nöjda.

Annons
Drottning Elizabeth
Drottning Elizabeth firar i år 70 år på tronen.

Foto: Geoff Pugh/Shutterstock, Instagram, MEGA, Peter Byrne

Annons