Casper Janebrink försvinner från Bingolotto – därför lämnar han

Artisten Casper Janebrink har en vit skjorta.

Årets Bingolotto sommarkväll leds av Casper Janebrink och Agneta Sjödin.
Men snart försvinner Casper helt från rutan.
Anledningen? Läs här!
Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto
0:19

Efter reklamen: Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

(0:19)

Slå på ljud

Årets Bingolotto sommarkväll har snart underhållit publiken hela sommaren direkt från Askims Camping, utanför Göteborg.

Favorit i repis är programledarduon Casper Janebrink, 52, och Agneta Sjödin, 54, som även i år leder tv-tittarna och publiken på plats genom bingospelandet och underhållning i form av musik och matlagning.

Tittarnas kritik mot Bingolotto: ”Det räcker!”

Bingolotto har fått en hel del kritik under sommarens säsong. Bland annat har tittarna riktat stark kritik mot att programmet bytte kanal i och med damernas fotbolls-EM och det tekniska strulet i sändningen.

”Om man stänger av eran app så försvinner alla nummer man har Duttat in tror att det är enkelt rent fysiska lotter, I stället för digital lotter teknologi strular oftare än en fysik lott. Hoppas att bingolotto beklagar om ert tekniska problem ni har haft under kvällen och framöver”, skrev en tittare om det tekniska strulet.

Under säsongen har kändiskocken Alexandra Zazzi, 56, bjudit på god matlagning, men det var många tittare som reagerade och tyckte att det var alldeles för mycket matlagning i programmet.

Har bingolotto blivit ett matlagningsprogram? Det räcker! Lägg ner!”, skrev en person.

Mat mat igen tv4, spela bingo istället det är ju det vi betalat lotter för. Sluta med matlagningar i era program. Starta en egen kanal som bara har matlagning.”, kommenterade en annan.

Men programmet har också älskats av många, som snart kommer att tvingas ta farväl av Bingolotto sommarkväll då det inte är många avsnitt kvar!

Casper Janebrink om pinsamma missen på scen

Se klippet här!

Därför försvinner Casper och Agneta helt från Bingolotto

Bingolotto sommarkväll börjar lida mot sitt slut och den 21 augusti är det sommaravslutning. Det betyder även att det snart är dags för programledarduon Casper och Agneta att lämna tv-rutan för denna sommar.

Nyligen berättade Agneta om vad hon ska göra under sin välförtjänta ledighet när sommarens Bingolotto är slut.

På väg mot västkusten. Sommarfest på Marstrand och sedan SommarBingolotto imorgon. Tre söndagar till med SommarBingolotto, sedan ska jag ta ledigt ett par veckor från slutet av augusti och vila och läsa korrektur av min nästa ”Så in i Själen” bok”, skrev hon på sin Instagram.

Men för Casper blir det nog inte mycket vila då han och Arvingarna är i full gång med förberedelserna inför hösten kommande krogshow, I love Arvingarna. Casper Janebrink ska också bli pappa igen snart!

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN