LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

TV4-tittarnas kritik mot Bingolotto – efter tekniska strulen i direktsändning

24 jul, 2022 
BINGOLOTTO
Sommaren med Bingolotto på Askims camping är i full gång men nu har man stött på tekniska problem.
Nu rasar de berörda bingo-spelarna.
Annons
Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tvBrand logo
Claes Malmberg om relationen till Lotta Engberg efter kyssen i tv

Bingolotto sommarkväll är i full gång och sänds direkt från Askims Camping utanför Göteborg. Precis som förra året är det Casper Janebrink, 52, och Agneta Sjödin, 54, som är programledare.

Normalt sett är det Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48, som turas om att leda programmet på söndagarna. Men nu under sommaren när de har ledigt från Bingolotto tar Agneta och Casper gärna över stafettpinnen.

”Premiär av Bingolottos sommarkvällar den 4/7. Det ska bli himla kul att få göra detta med Agneta.”, skrev han på Instagram.

Bingolotto fick kritik – programmet bytte kanal

Förra veckan fick Bingolotto kritik för att det sändes på Sjuan istället för den vanliga kanalen, TV4. Anledningen till att programmet flyttades till Sjuan var för att lämna plats åt sändningarna från damernas fotbolls-EM.

Annons

En del tittare riktade då kritik mot Bingolotto då de inte hade den kanalen som det skulle sändas på. Andra kritiserade programmet för att de inte hade varit tillräckligt tydliga med bytet.

Ni får gärna tala om i tid när ni byter kanal blir himla fel för oss som inte har Sjuan”, skrev en upprörd tittare.

Men nu är ordningen återställd och i söndagens sändning var det återigen TV4 som gällde.

Kritiken mot Bingolotto – efter teknikstrulet i direktsändning

Men när ordningen väl var återställd kanal-mässigt så skedde nästa bakslag. För alla som spelar Bingolotto digitalt uppstod nämligen problem.

”Det gick ej att spela med autodutt på ipad, ikväll det står att det är problem med uppkopplingen, trots att jag har uppkoppling och är inloggad?”, skriver en person.

”Om man stänger av eran app så försvinner alla nummer man har Duttat in tror att det är enkelt rent fysiska lotter, I stället för digital lotter teknologi strular oftare än en fysik lott. Hoppas att bingolotto beklagar om ert tekniska problem ni har haft under kvällen och framöver. Mvh”, skriver en annan.

”Bedrövligt inget funkar i appen.startat om flera ggr”, skriver en tredje.

Bingolotto har bekräftat att de hade teknikstrul i sändningen och beklagar detta, skriver de i en kommentar på Facebook.

FOTO: DEROS ANDERS/Aftonbladet, TV4

Annons