Idol 2023 marknadsföring banner

Agneta Sjödins besked om Bingolotto – försvinner efter kritiken

10 aug, 2022 
Agneta Sjödins besked om Bingolotto
Agneta Sjödin lämnar Bingolotto efter succén med Casper Janebrink.
På Instagram berättar programledaren vad hon ska göra härnäst!
Annons
Agneta Sjödins svar om kärlekslivet: ”The best is yet to come”
Agneta Sjödins svar om kärlekslivet: ”The best is yet to come”

Agneta Sjödin, 54, är en av Sveriges mest populära och omtalade programledare som har varit med i en mängd olika tv-program.

Bingolotto sommarkväll med Casper Janebrink

Just nu leder hon tv-programmet Bingolotto sommarkväll tillsammans med Casper Janebrink, 52. Programmet är i full gång på TV4 och sänds direkt från Askims Camping utanför Göteborg. Casper har även tidigare berättat om hur roligt han tycker det är att jobba med Agneta.

Normalt brukar programmet sändas av programledaren Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48, men nu under sommaren har de semester och då tar Casper och Agneta över.

Men programmet har möts av en hel del kritik.

Recept.se Nyhetsbrev

Kritik mot tv-programmet Bingolotto

Bingolotto har tidigare kritiserats en hel del, bland annat för en del teknikstrul som tittarna har reagerade stark på. Men anledningen till det tillfälliga teknikproblemet var på grund av damernas fotbolls-EM.

Annons

Tittarna reagerade också på ett avsnitt när det för alldeles för mycket matlagning i programmet.

Har bingolotto blivit ett matlagningsprogram? Det räcker! Lägg ner!”, skriver en person.

Mat mat igen tv4, spela bingo istället det är ju det vi betalat lotter för. Sluta med matlagningar i era program. Starta en egen kanal som bara har matlagning.”, hälsar en annan.

Men nu kommer det ett nytt besked om Bingolottos framtid.

Agneta Sjödins nya besked – därför försvinner hon från rutan

På Instagram berättar Agneta Sjödin nu att hon snart försvinner från rutan. Anledningen är att Bingolotto sommarkväll snart är över för säsongen och då väntar lite välförtjänt ledighet för Agneta!

På väg mot västkusten. Sommarfest på Marstrand och sedan SommarBingolotto imorgon. Tre söndagar till med SommarBingolotto, sedan ska jag ta ledigt ett par veckor från slutet av augusti och vila och läsa korrektur av min nästa ”Så in i Själen” bok”, skriver Agneta Sjödin på Instagram och fortsätter:

Annons

”Kanske någonstans i Sverige eller utanför. Inte bestämt. Vill att det ska vara stillsamt, naturnära, vid havet, pittoreskt, vackert - en lisa för själen helt enkelt. Någon som har några bra tips? Kram och trevlig helg”.

FOTO: Patrik C Österberg/TT, Tommy Holl/TT

Annons