LÄS MER:Pernilla WahlgrenRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarnaExklusivt på Hänt
Festis marknadsföring banner

Nicole Nordins kärlekslycka skapar intriger – påhoppen om Foppas pengar

04 maj, 2024 
Linn Seipel
nicole nordins nya kärlek efter foppa
Foppas exfru Nicole Nordin visar nu upp kärlekslyckan med nya pojkvännen Marc Nylander – men långt ifrån alla gläds för hennes skull...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hänts krönikör: Nu är det dags att lägga ner Robinson!Brand logo
Hänts krönikör: Nu är det dags att lägga ner Robinson!

Nicole Nordin, 36, och Peter ”Foppa” Forsbergs, 50, berättade i maj för ett år sedan att de valt att gå skilda vägar. Exmakarna var ett par i drygt 13 år och skaffade tillsammans de tre barnen Lennox, Lily och Diego. Det var i ett gemensamt inlägg i sina sociala medier Foppa och Nicole delade med sig av den tråkiga nyheten.

”Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att separera som ett par. Beslutet att ta respektfullt ta lite tid ifrån varandra är gemensamt och gjort av kärlek”, skrev de då bland annat.

Nicole Nordins kärleksvideo med nya pojkvännen Marc Nylander

Båda har säkerligen sörjt uppbrottet, men nu på senare tid har Nicole gjort tydligt att hon gått vidare. På sin Instagram har nämligen en ny man vid namn Marc Nylander, 33, dykt upp allt oftare. Marc har tidigare pekats ut som Nicoles nya älskling, men de har inte velat bekräfta.

Annons

Men nu råder det inga tvivel. I ett nytt inlägg uppträder de nämligen väldigt nykära i en video där de både pussas, kramas och badar tillsammans.

Till videon skriver hon: ”Om inte du för alltid, så blir det ingen någonsin mer”.

Följarna rasar i kommentarsfältet – ifrågasätter Nicoles motiv: ”Golddigger”

I kommentarsfältet är det i vanlig ordning blandade känslor. Många gratulerar och hurrar för kärleken. Andra stör sig ordentligt på att hon ”redan” gått vidare, och ifrågasätter hennes motiv.

”Lycksökerskan gick vidare till lammkött när plånboken var tillräckligt full”, uttrycker en person syrligt.

"GOLDIGGER", Få se hur mycket detta ger!”, utbrister en annan.

"Tänk att när plånboken var full då dög inte Foppa längre han var ju lite för gammal", skrev en tredje, följt av en skrattande emoji. En kommentar som fick Nicole att ryta ifrån;

"Lyckligtvis så kostar det ingenting att skratta & bada. Dessutom allemansrätt i Sverige så öppet för alla att leva livet. Enjoy!", svarade hon den kritiska följaren.

Det går dock ingen nöd ekonomiskt på det så kallade ”lammköttet”. Marc är nämligen bland annat ordförande och styrelseledamot i bolaget North Retail Sport AB. Ett företag som förra året omsatte över 41 miljoner – och har tillgångar på 39,6 miljoner, skriver Nyheter24.

FOTO: Instagram, TT

Annons