LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Nicole Nordin lämnar med Marc Nylander – bilderna 1 år efter skilsmässan

04 apr, 2024 
Förra året valde Nicole Nordin och Peter Forsberg att gå skilda vägar. Nu syns Nicole åka iväg på resa ihop med en annan man!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här minglar prins Carl Philip med kändiseliten på Idrottsgalan 2024Brand logo
Här minglar prins Carl Philip med kändiseliten på Idrottsgalan 2024

Det var under våren 2023 som Nicole Nordin, 36, och Peter ”Foppa” Forsberg, 50, gick isär efter 13 år tillsammans. Ihop har de tre barn, sonen Lennox, 11, dottern Lily, 9, och sonen Diego, 7.

Nicole uttalade sig om förhållandet i podcasten Loungepodden, och förklarade då att parets hektiska schema tillslut satte käppar i hjulet för relationen.

– Vi har väldigt olika roller och träffas väldigt sällan. Vi har en distansrelation, vi reser väldigt mycket i våra olika roller. Med barn hemma så ses man sällan, sa hon då.

Annons

Nicole Nordins bilder med nya mannen

Mannen som heter Marc Nylander har synts på olika semesterresor med Nicole, och båda har delat flera inlägg och videos ihop. Nyligen befann de sig i Veriber, Schweiz, tillsammans på skidsemester.

Nicole Nordin åker på resa ihop med Marc Nylander

Men nu har de två alltså lämnat Schweiz för att bege sig av på nya äventyr, i Kenya!

Annons
Instagram

Både Nicole och Marc har delat bilder och videor från den härliga resan. De har varit på stranden och druckit kokosnötter, och verkar även ha hunnit med lite kvalitétstid ihop.

Instagram
Annons
Instagram

FOTO: TV4Play / Instagram

Annons