LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Nicole Nordins lyxsemester – månader efter uppbrottet från Foppa

13 okt, 2023 
NICOLE NORDIN, PETER FORSBERG
Det har nästan gått ett halvår sedan dess att Nicole Nordin och Peter Forsberg meddelade att de går skilda vägar.
Nu kan Nicole visa upp bilder från en härlig semester – som vittnar om att hon verkar må prima!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peter Forsberg och Nicole NordinBrand logo
Peter Forsberg och Nicole Nordin

Nicole Nordin, 36, och hockeylegenden Peter "Foppa" Forsberg, 50, var ett par i 13 år innan de valde att gå skilda vägar tidigare i år. Tillsammans har de barnen Lennox, Lily och Diego.

”Efter mycket funderande och noggrant övervägande har Peter och jag bestämt oss för att separera som ett par. Beslutet att ta respektfullt ta lite tid ifrån varandra är gemensamt och gjort av kärlek., skrev Nicole på Instagram om beslutet och fortsatte:

”Vi kommer fortsätta vara affärspartners och kommer alltid att vara kärleksfulla, dedikerade föräldrar till våra tre barn”

Nicole Nordin om förhållandet med Peter Forsberg

Det kan ofta vara hektiskt med småbarn och som i Nicoles och Foppas fall; att driva företag ihop. I en tidigare intervju i podcasten Loungepodden har Nicole berättat om parets hektiska scheman.

Annons

– Vi har väldigt olika roller och träffas väldigt sällan. Vi har en distansrelation, vi reser väldigt mycket i våra olika roller. Med barn hemma så ses man sällan, sa hon och fortsatte:

– Man träffas på Arlanda, kysser varandra och säger hej då.

Även nu efter separationen har det varit en turbulent tid för båda och nu har det gått fem månader sedan beskedet om seperationen. Nicole berättade nyligen om motgångarna den senaste tiden, men kom samtidigt med ett glädjande besked.

”Mitt i ett turbulent år med stora beslut som fattats och förändringar som pågår fick jag möjlighet att knyta nya trygga kontakter, få mig ett gott skratt och hitta tid & utrymme för att återställa, ladda och balansera om. Jag tillbringade en helg i vad jag skulle beskriva som paradiset i Homanie Cassis på Franska Rivieran; utöva yoga, njuta av vegansk mat och lära sig nya saker om välmående”

Nicole Nordin visar upp lyxsemestern – bilderna visar

Nu har Nicole fortsatt sin resa och befinner sig nu uppe bland berg i en härlig och alp-liknande miljö. Nu delar hon med sig av bilder och kortare filmklipp från resan uppe bland bergen.

”Mountain moments”, skriver hon på Instagram och följarna verkar hålla med.

”Otroligt vackert”, skriver en person.

”Sååå vackert”, skriver en annan.

”Underbart!”, hälsar en tredje.

FOTO: Patrik Österberg/TT, Karin Törnblom/TT

Annons