LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Stora spelet bakom kulisserna – så totallurade Jessica Almenäs juryn

03 maj, 2024 
Discokulan är avslöjad! Och det var minst sagt ett välkänt ansikte som vi fick se bakom masken – eftersom Jessica Almenäs satt i panelen för två veckor sedan...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lasse Åbergs bästa citat från Sällskapsresan-filmernaBrand logo
Lasse Åbergs bästa citat från Sällskapsresan-filmerna

Masked singer 2024 är i full gång och i kvällens avsnitt blev det Discokulans tur att ta av sig masken och visa sitt sanna jag...Under masken visade det sig att det var Jessica Almenäs, 48, trots att många ledtrådar verkade peka på hoppryttaren Malin Baryard.

– Ja det är faktiskt ganska många som har frågat om det är jag men jag har ju fått hålla masken då och sagt "nej vi får se, men du vet jag hade aldrig vågat vara med på något sådant där". Så det är ändå några som har gissat men jag har ju sett att många har gissat på Malin Baryard och några andra sporttjejer och lite så, säger Jessica till Hänt.

Jessica Almenäs om luringen med panelen

Men att hon satt i panelen någon vecka tidigare är fortfarande ganska obegripligt för många. Men det hela beror ju på att Masked singers deltagare är uppdelade i två olika grupper och därför gick det finemang att Jessica satt i panelen när hennes mask ändå inte var med och tävlade.

Annons

– Det var så rolig luring! Jag tyckte det var jättekul när de frågade mig om jag ville vara med på den här luringen då. Jag tyckte det var så skoj att lura David, för jag kände att det skulle bli svårt att lura honom. Vi känner ju varandra så pass väl och har stått bredvid varandra så många gånger på det sättet som man ändå gör i programmet, säger Jessica och fortsätter:

– Så jag tänkte att om jag är med i panelen så kommer ju inte David fatta att det är jag som är Discokulan.

Spelet bakom kulisserna – därför ville hon sitta i juryn

Att lura David var dock inte den enda orsaken till att Jessica ville sitta i panelen, hon ville även göra det så svårt som möjligt för juryn. Därför blev det också ett extra moment att tänka på.

Annons

– Det var svårt, jag fick vara på min vakt hela tiden, säger hon till Hänt och fortsätter:

– Jag fick ju inte avslöja att jag varit i studion förut eller att man vet vad de andra maskerna gör och vilka de är och sådär. Så jag fick verkligen tänka på vad jag sa och hur jag agerade hela tiden. Och när jag satt där i panelen så kände jag att jag får inte börja dansa nu och inte sjunga högt så att de hör min röst.

Det blev speciellt svårt för Jessica när de andra panelmedlemmarna helt plötsligt började gissa på henne.

– Det var ju verkligen en jätte-luring när de skulle hinta sådär "är det du eller är det inte du" och jag skulle sitta där och säga "ja vi får väl se om vi ses nästa vecka".

Annons