LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Mikael Persbrandts dyra lyxpresent – det fick han när han fyllde 60 år: ”Fan, jag har...”

03 maj, 2024 
Förra året fyllde skådespelaren Mikael Persbrandt 60 år. Nu visar han upp sin stora, och påkostade, present till sig själv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Valter Skarsgård – vem i familjen väljer han?Brand logo
Valter Skarsgård – vem i familjen väljer han?

Mikael Persbrandt, 60, är en av våra absolut största skådespelare. Idag lever han ett lugnt liv ute på landet ihop med Sanna Lundell, 45, och deras barn, omgiven av hästar, höns och traktorer.

Det var i september 2023 som Mikael firade stora 60 år, och det förtjänar nu givetvis också en storslagen present! När Bobo Ericzén som driver motorserien BiltokigYoutube träffar Mikael så visar han upp det nya inköpet.

Mikael Persbrandts påkostade 60-års present: ”Jag har blivit raggare”

Det är nämligen en raggarbil! Mikaels bil Oldsmobile 442 står i garaget i videon och blir uppvärmd. Bilen är en W30 specialvariant, med en V8-motorn är på 370 hästkrafter. En sådan variant kostar drygt 300 000 kronor.

Annons
Youtube

– Den här är ju nybyggd i Staterna, den har ju alla lappar, den är egentligen i bättre skick än när den kom från fabriken. Den är ju i helrenoverat original med röda plastinnerskärmar, säger Mikael i videon.

Youtube

Skådespelaren har gjort en omfattande renovering av bilen där alla delar och komponenter har fått nya originaldelar med officiella fabriksbeteckningar och märkningar.

Annons

– Det började som en 60-års present till mig själv. Jag har inte varit mycket för Amerikanare, jag håller på lite med racing som hobby, både med motorcyklar och bilar. Jag vet inte, fan jag har blivit raggare helt enkelt, säger han.

Mikaela Persbrandt ska tävla med nya raggarbilen

Nu ska Mikael bege sig ut på vägarna för att medverka i olika rallytävlingar.

– Det är 70-års jubileum. Ett finbilsrally kan man säga. Massa fina gamla bilar. Det är mest fina gamla Citroëner, Mercor, Ferraris och Maseratis, säger han och fortsätter:

– Det är ett idealtidsrally. Man ska ta sig från A till B på en viss tid, alltså träffa tiden, inte köra så fort som möjligt. Vilket är lite tråkigt för oss, vi får se hur vi förhåller oss till det regelverket.

FOTO: Ida Marie Odgaard / Youtube

Annons