LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Ellen Bergström

Ellen Bergström föddes den 7 november år 1989 i Vingåker. Hon är skådespelerska, bloggerska, sångerska och influencer. Ellen Bergström har spelat Elsa i tv-serien ”Elsas värld”, varit med i musikalprogrammet ”Jakten på Julia” och kom på tredje plats i ”Kändishoppet”. Ellen Bergström har även en roll i Kjell Sundvalls film “I nöd eller lust”. Ellen Bergström har även haft en välbesökt blogg, där hon med en skämtsam ton delade med sig av sitt liv. Ellen Bergström är tillsammans med entreprenören Niclas Lij, även känd för att ha varit årets Bachelor år 2017. De har ett gemensamt barn, dottern Elsy, född år 2020. Ellen Bergström har tidigare haft relationer med låtskrivaren Kevin Högdahl samt artisten Robin Bengtsson. År 2021 tog Ellen ett rejält kliv ut i ovissheten, hon tävlade nämligen i Masked Singer Sverige som Enhörning och landade på en tredje plats.
 ...Läs mer

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Annons
Annons
Annons