Därför höll Ellen Bergström och Niclas Lij uppbrottet hemligt – i månader

04 jun, 2023 
Ellen Bergström och Niclas Lij
Ellen Bergström och Niclas Lij gjorde slut för ett halvår sedan.
Men det forna paret har fortsatt att leva tillsammans, och hållit inne på den dystra hemligheten.
Så, hur kommer det sig?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Oliver Hunts första ord om uppbrottet med Antonija Mandir: ”Vår relation var...”
Oliver Hunts första ord om uppbrottet med Antonija Mandir: ”Vår relation var...”

Ellen Bergström och Niclas Lij har gått skilda vägar.

”Dessa 5 år med Ellen har varit underbara och fantastiska, samtidigt som det tidvis varit tufft och utmanade. Vi har haft en stark kemi och försökt bli kompatibla på bekostnad av vår kärlek. Jag har vuxit mer som människa under dessa 5 år än vad jag gjort under hela mitt tidigare liv. Det finaste vårt förhållande skapat är ett nytt liv, Elsy. Det var det här som var meningen. Inget håller för evigt. Vi valde själva att avsluta förhållandet innan förhållandet avslutade oss, vilket gjort att vi har en fin vänskap och kunnat bo tillsammans i 6 månader trots uppbrott. Jag är så tacksam för att vi valde att gå med varandra under dessa 5 år. Tack för allt Ellen”, skrev Niclas på Instagram.

Bodde tillsammans i ett halvår – efter uppbrottet

Det forna paret skriver att de levde ihop i ett halvår, efter att de gjort slut. Så, hur kommer de sig att de inte sagt något tidigare? Såhär skriver Ellen på Instagram:

Annons

”Jag hade inte tänkt att skriva något förrän vi flyttat isär, men nu har det gått mer än ett halvår sedan vi beslutade oss för att göra slut. Vi fick ju problem med stammarna i lägenheten lägligt nog, så vi bor nu i en ersättningslägenhet och inväntar att vår lägenhet ska bli klar så vi kan sälja och köpa en varsin. Vi trodde det skulle vara klart nu till våren, men icke, vilket varit tufft. "

Det låter alltså som att det var strulet med lägenheterna som förlängde det hela. Hon fortsätter:

”Det har varit ett väldigt lugnt uppbrott, vilket ni kanske kan förstå eftersom vi bott ihop utan att vara ihop i över 6 månader. Det jobbigaste tycker jag är tanken på att vi inte kommer vara en familj. Att behöva förklara för Elsy.. :( Inte kul, det var ju inte så här vi ville att det skulle bli”.

Annons