Idol 2023 marknadsföring banner

Niclas Lij om motgångarna med Ellen Bergström – berättar om tuffa året

10 jan, 2021 
Niclas Lij och Ellen Bergström lämnade ett händelserikt 2020 bakom sig.
Nu skriver Niclas om motgångar paret stötte på som de inte berättat om tidigare.
”Husläkaren hittade ett födelsemärke med cellförändringar på min mage. Det såg mörkt ut”, skriver han.
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

I april blev Ellen Bergström och tidigare Bachelor-profilen Niclas Lij föräldrar för första gången. Deras dotter blev döpt till Elsy.

Mindre än två månader senare skedde nästa stora förändring för paret – som tyckte att lägenheten var för liten så de ville flytta till ett hus på Lidingö som de kunde hyra.

Efter det har de uppdaterat flitigt kring hur gärna de vill hitta rätt bostad men att det har varit jättesvårt. De har bott i både lägenhet och hus men inte hittat rätt att köpa. På Youtube berättade paret i en video om besvikelsen efter en förlorad budgivning förra året:

– Jag såg att det var någon som frågade varför vi måste flytta för att vi har ju nyss flyttat. Men vi får bara låna den här lägenheten så vi måste hitta någon annanstans att bo. Och vi vill jättegärna bo i hus.

– Vi är helt trasiga efter den här budgivningen, helt förstörd. Jag är en annan människa efter den här budgivningen än vad jag var innan, sa Niclas i videon.

Annons

– Jag hade så himla mycket hoppats på att vi hade fått den här nu och att den här videon avslutades med att vi satt och signade pappret liksom, sa Ellen.

Niclas ord om motgångarna

Men till sist i slutet av förra året hittade paret sig en bostad, men det blev en lägenhet. Nu skriver Niclas om det gångna året som gav både mot och medgångar. Bland annat drabbades han av cellförändringar och hans företag påverkades av covid-19.

”2020 - Resa sig från askan - Mitt eventföretag tappade alla bokningar och all personal fick gå. Min aktieportfölj kraschade. Vi förlorade alla husbudgivningar och var på väg att bli bostadslösa. Husläkaren hittade ett födelsemärke med cellförändringar på min mage. Det såg mörkt ut. Sen kom Elsy efter en tuff förlossning med akut kejsarsnitt. Jag visste när jag höll i henne att allt vänder nu. Hon gav kraft”.

Han fortsätter:

”Jag kopplade på min krigare. Startade företaget GeMig med Vivi som blev en succé. Gick all in i börsens botten och slutade 100% upp. Skar bort födelsemärket utan komplikationer. Hittade vår drömlägenhet med sjöutsikt på Kungsholmen.”

Annons

Allt vände efter Elsy kom till världen

Niclas säger att allt till sist i slutet av året blev bra.

”Allt vände uppåt. Det gick inte tillbaka till det vanliga, utan det blev bättre. Tack 2020 för alla utmaningar och lärdomar. Tack för att du gav mig möjligheten att växa”.

Annons