LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ellen Bergström bryter tystnaden om uppbrottet från Niclas: ”Ärligt..”

05 sep, 2023 
Frida Eklöf
Ellen Bergström, Niclas Lij
Det var i maj som kärlekssagan mellan Ellen Bergström och Niclas Lij tog slut.
Nu bryter Ellen tystnaden om sitt mående och hur tiden har varit sedan de gick skilda vägar.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Ellen Bergström om lyxköpen: "Är pank nu"Brand logo
Ellen Bergström om lyxköpen: "Är pank nu"

Det var i slutet av maj tidigare i år som Ellen Bergström och Niclas Lij kom med beskedet att de går skilda vägar efter fem år ihop. Det var i april 2020 som Ellen och Niclas blev föräldrar till sitt första gemensamma barn, nämligen dottern Elsy, 3.

Ellen bekräftade uppbrottet på Instagram och förklarade att ex-paret hade försökt få relationen att funka ett bra tag men att de tillslut bestämde sig för att gå isär redan ett halv år tidigare.

Ellen Bergström bryter tystnaden om uppbrottet från Niclas Lij

Efter uppbrottet har båda två varit tystlåtna om hur de mått i separationen men nu berättar Ellen att det för tillfället är kämpigt.

Det är på Instagram story som Ellen berättar om känslorna kring att lämna ex-parets gemensamma lägenhet som just nu håller på att säljas.

”Så blandade känslor kring att vår älskade lägenhet snart kommer bli någon annans.. Men ska också bli skönt att äntligen få köpa egen lägenhet och starta det ”nya” livet på riktigt.”, skriver Ellen på Instagram.

Men det är inte bara att lämna lägenheten som känns jobbigt för Ellen, hon berättar även att insikten att bli ensamstående har gjort sig påmind.

Annons

”Ärligt så har den här senaste tiden varit riktigt j*vla pissjobbig. Inte min och Niclas relation vi är på samma plan så det är jätteskönt. Men insikten att bli ensamstående. Hur kommer livet bli?”, skriver hon.

Ellen Bergström och Niclas Lij bodde ihop ett halvår – efter uppbrottet

Det forna paret har berättat att de levde ihop i ett halvår efter att de gjort slut. Så, hur kommer de sig att de inte sagt något tidigare? Såhär skrev Ellen på Instagram:

”Jag hade inte tänkt att skriva något förrän vi flyttat isär, men nu har det gått mer än ett halvår sedan vi beslutade oss för att göra slut. Vi fick ju problem med stammarna i lägenheten lägligt nog, så vi bor nu i en ersättningslägenhet och inväntar att vår lägenhet ska bli klar så vi kan sälja och köpa en varsin. Vi trodde det skulle vara klart nu till våren, men icke, vilket varit tufft.", skrev Ellen och fortsatte:

”Det har varit ett väldigt lugnt uppbrott, vilket ni kanske kan förstå eftersom vi bott ihop utan att vara ihop i över 6 månader. Det jobbigaste tycker jag är tanken på att vi inte kommer vara en familj. Att behöva förklara för Elsy.. :( Inte kul, det var ju inte så här vi ville att det skulle bli”.

FOTO: Eero Hannukainen/TT, Mickan Palmqvist/TT

Annons