LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Ellen Bergströms ord om förändringen efter relationen med Niclas Lij

06 dec, 2020 
Ellen Bergström, Niclas Lij
Lyckan ler mot Ellen Bergström och Niclas Lij.
Tidigare i år fick de sitt första barn tillsammans, och kort därefter hittade de sin drömlägenhet.
Nu delar Ellen Bergström med sig av att hon själv förändrats sedan de träffades.
Annons
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningenBrand logo
Ellen Bergströms ord om dramatiska förlossningen

Det var för tre år sedan som Ellen Bergström och Niclas Lij fann varandra. Han hade då varit med i dejtingprogrammet Bachelor, men hittade inte sin kärlek där. Och det är han nog glad över i dag, och det är med största sannolikhet också Ellen Bergström glad över.

Hon har dock pratat tidigare om att det var jobbigt att se programmet. De hade börjat träffas innan Bachelor-säsongen var klar.

– Jag kollade på Bachelor ja. Vi träffades i november och det här programmet slutade ju i slutet av december. Men sen när vi började ses så började det bli lite jobbigt att titta. För ju färre tjejer det blev desto mer hångel och mysepys blev det ju, berättar hon i Framgångspodden.

Ellens och Niclas barnlycka

I oktober förra året berättade paret att de väntar barn. Avslöjandet skedde via en rebus på Instagram, där influencern sitter på en explosion. Följarna var snabba att lösa ordleken.

”Ellen på smällen! GRATTIS!”, skrev en person.

Annons

I slutet av april kom de glada beskedet att de blivit föräldrar till en liten flicka. Förlossningen var dock tuff, och hon hade väldigt ont under tiden. Till sist föddes dottern Elsy med kejsarsnitt.

”Fy fan säger jag bara. Detta har varit det värsta i mitt liv. Men vi har fått världens finaste tjej som mår bra”, skrev Ellen Bergström på Instagram när det hela var klart.

För ett tag sedan kom nästa roliga nyhet från paret. De hade nämligen äntligen hittat sin drömlägenhet efter att ha letat under en längre tid.

”Nu äntligen, efter två års letande och budande, har vi hittat hem. Vårt hem. Elsys hem. Här ska vi vakna upp till sjöns liv - här ska vi somna till solens nedgång. Här ska vi leva!”, berättade Niclas Lij på Instagram i mitten av oktober.

Ellen Bergström om förändringen

Nu har Ellen Bergström och Niclas Lij firat sin tre-årsdag, och influencern berättar vad tiden tillsammans med sambon betytt för henne.

Annons

I tre år har vi nu varit tillsammans! Det är ju helt galet vad fort tiden går? Och hur mycket som hänt! Har utvecklats så sjukt mycket på denna tid. Älskar dig så mycket Niclas!”, skriver hon på Instagram.

Paret får många fina grattishälsningar och glada tillrop från följare och vänner.

”Åååh, Fina ni! Jag saknar er”, skriver Top model-profilen Ellinor Bjurström.

Ni är så fina ihop! Grattis!”, skriver Vivi Wallin från Mammasanningar.

Och Niclas Lij då? Han skriver:

”Älskar dig!”.

Bild: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons