LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Här är alla deltagare i Joakim Lundells nya Dplay-serie Hide and seek

04 dec, 2020 
Hide and seek, Joakim och Jonna Lundell
I Hide and seek har Joakim Lundell och Jonna bjudit 24 kändisar till ett slott.
Läs om alla deltagare som vågar medverka i Sveriges läskigaste kurragömma här!
Annons
Joakim och Jonna Lundells kärlekssagaBrand logo
Joakim och Jonna Lundells kärlekssaga

Youtube-paret Joakim Lundell, 35, och Jonna Lundell, 26, är två av Sveriges mest folkkära kändisar. De har en fanbase över miljonen och pumpar ut succéprogram efter succéprogram. Och nu är det dags igen!

Lundells skapande av underhållning

Lundell-paret har ett stort intresse för att skapa och har många idéer om att skapa underhållning. Dessutom har alla program de skapat lett till succé!

Det mesta som skapats har visats på Youtube, men några skapanden har även plockats upp av Dplay.

Det drog först igång med realityserien Familjen Lundell, där tv-tittarna fick möjlighet att följa Jocke och Jonnas vardag. Då det snabbt ledde till succé fick Jocke en chans att släppa en dokumentär om sig själv på Dplay som fick namnet Joakim Lundell - Jockiboi räddade mitt liv.

Efter det fick Joakim Lundell möjlighet att skapa ett helt eget program som sedan fick sändas på Dplay – Spökjakt. Där Jocke och Jonna besöker platser runt om i Europa för att undersöka olika spöklegender, i sällskap med Tony Martinsson, Niklas Laaksonen och Andreas Österlund. Programmet vann Kristallen 2020 i kategorin Årets program.

Annons

Det senaste programmet av Joakim Lundell som visats på Dplay är Lundellhuset – Sveriges lyxigaste bygge. Där får tittarna hänga med på en storartad renovering av Jocke och Jonnas hus.

Men nu är det alltså dags för ytterligare ett tv-program på Dplay – Hide and seek!

Vad handlar Hide and seek om?

I Hide and seek får tv-tittarna hänga med Jocke och Jonna som bjudit 24 kända influencers och artister till en läskigt slott. Där ska deltagarna tävla i Sveriges läskigaste kurragömma.

Tv-serien är en utveckling av Joakim Lundells Youtubesuccé Kurragömma, som under hösten var en av de mest streamade svenska program på Youtube – hittills.

Deltagarna ska bland hemska hemligheter, en galen familj och fyra skräckfyllda våningar, försöka hitta ett bra gömställe. Läskigheter utlovas!

Hide and seek på Dplay
Jonna och Joakim Lundell.

Vilka kändisar är med i Hide and seek?

Så, vilka är då dessa modiga kändisar som deltar i programmet?

Här är alla kändisar som medverkar:

Hide and seek finns att streama på Dplay. Programmet visas i sju delar och ett nytt avsnitt blir tillgängligt varje fredag.

FOTO:

Annons