LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Dplays svar på varför Elin ”Woodie” Skog får gå på många dejter i Ex on the beach

29 okt, 2020 
Elin ”Woodie” Skoog i Celebrity Ex on the beach
Något som tv-tittarna kan ha lagt märke till i Celebrity Ex on the beach 2020 är att Elin ”Woodie” Skog får gå på en hel del dejter.
Men är det fler dejter än vad resten av deltagarna får ta del av? Dplay svarar!
Annons
Så ser Adam Linard och Elin ”Woodie” Skogs relation ut idag: ”Jag tog avstånd”Brand logo
Så ser Adam Linard och Elin ”Woodie” Skogs relation ut idag: ”Jag tog avstånd”

Celebrity Ex on the beach 2020 har äntligen dragit igång på Dplay. Denna sommar blev lite annorlunda för deltagarna då produktionen inte ägde rum i ett exotiskt land, utan istället på Sveriges västkust.

Detta hindrar dock inte våra celebra deltagare från att medverka i programmet.

Programkonceptet är som vanligt ett gäng härliga människor som samlas för att njuta av livet i form av fest och andra roligheter. De samlas i ett lyxigt hus och lär känna varandra, men blir ibland störda av att vissa ex-pojkvänner och ex-flickvänner kliver in i huset för att joina gänget. Som många förstår rör detta om en hel del i grytan.

Fyra nya ansikten i Celebrity Ex on the beach 2020

I år känner de flesta av deltagarna varandra sedan tidigare, vilket visar sig ha både för- och nackdelar.

Men alla är faktiskt inte kända sedan tidigare i höstens säsong. De fyra nya ansiktena är: Ebba Gustafsson, 22, Josefine Odyssey, 22, Jesper ”Ace” Jernberg, 31, och Vanessa Sarossy, 21.

Annons

Under programmets gång får deltagarna möjlighet att gå på dejter med varandra, nya och gamla deltagare. Men en fråga som legat i luften ett tag är om vissa får gå på fler dejter än andra?

Ex on the beach 2020

Dplays svar om Elin ”Woodie” Skogs alla dejter

Det har tisslats, tasslats och framför allt spekulerats om vissa deltagare får fler dejter än andra deltagare. Framför allt snackas det om att Elin ”Woodie” Skog ska ha fått fler dejter än många andra. Vad säger Dplay om det? Hur delas egentligen alla dejter upp?

– Allt kan hända i Ex on the beach och man vet aldrig när, hur eller med vem man får gå på dejt, säger Mathilde Albinsson, pressansvarig för programmet, till Hänt. Hon fortsätter:

– Det gäller oavsett hur många säsonger man har medverkat i tidigare.

Celebrity Ex on the beach Sverige har premiär torsdag den 29 oktober på Dplay.

FOTO: Linus Hallsénius/Dplay

Annons