Gravida Jonna Lundell om relationen med Joakim – efter bråket

Joakim och Jonna Lundells erkännande – efter bråket på tv: ”Tufft år”

Mitt i renoveringskaoset uppdaterar Joakim och Jonna Lundell följarna om hur livet ser ut, och att det inte alltid är så lätt.
Tvärtom, ibland har Youtube-paret det ganska tufft.
Jocke och Jonnas erkännande – efter bråket på tv: ”Tufft år”
Slå på ljud

Joakim Lundell, 34, och Jonna Lundell, 26, ett av Sveriges mest kända Youtube-par, har ofta många bollar i rullning. I april släppte de det stora glädjebeskedet att de väntar sitt andra gemensamma barn.

Joakim och Jonna Lundell med dottern Lunabelle i barnvagnen

FOTO: TT

Gravidkampen

Kärleksparet har sedan tidigare dottern Lunabelle som föddes i oktober 2018, efter flera år av kamp från föräldrarna att bli gravida.

Parets framgångsrika Youtube-kanal ledde till att de även fick en helt egen realityserie på Dplay – Familjen Lundell. I programmet får tittarna följa med i familjens vardag och snart kommer alltså en fjärde liten person att synas i tv-rutan – ingen mindre än bebisen i Jonnas mage.

Det som följarna inte får se på tv dokumenteras oftast ändå och publiceras på Youtube, en social kanal som paret själv väljer vad som ska visas och inte.

Orden om den tuffa tiden

Joakim och Jonna har en tendens att ofta ha olika renoveringsprojekt igång. I byggprojektet som är igång för närvarande så dokumenteras det mesta med Youtube-videos från paret.

I den nya videon inleder paret med att berätta om hur dagen hittills sett ut, vilket leder till ett erkännande om en tidigare tuff tid.

– Vi har haft en sån här pratdag, då jag och Jonna pratar om allt, säger Joakim i Youtube-videon.

– Ja, vi går igenom saker som är bra med varandra, saker som är lite sämre, saker som man vill att den andra ska bättra sig på, saker man inte är så nöjd med hos sig själv. Sånna saker som är bra att gå igenom med sin partner, säger Jonna och tittar på Joakim.

Jonna Lundell

FOTO: Yotube

– Verkligen, håller Joakim med och fortsätter:

– Vi har haft, även om vi inte alltid säger det, ett tufft år. Men vi kommer att fixa det!

Jonna håller med och fyller i:

– Ja, och det känns bättre än någonsin måste vi också säga. Vi gillar ju det här att man visar sina bra och dåliga stunder.

FOTO: Youtube

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

FRÅN FÖRSTASIDAN