LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Josephine Qvist om Stefan Warg, Ex on the beach och Youtube

31 mar, 2020 
Josephine Qvist och pojkvännen Stefan Warg
Josephine Qvist fick en rejäl skjuts i karriären som influencer och Youtuber efter sin medverkan i Ex on the beach 2015.
Men vad har hänt sedan dess och vem är egentligen Josephine Qvists pojkvän? Hänt svarar.
Annons
Allt om Josephine QvistBrand logo
Allt om Josephine Qvist

Josephine Qvist, 27, blev känd i och med sitt deltagande i tv-programmet Ex on the beach år 2015 på Kanal 5. Efter sin medverkan fick Josephine sitt stora genombrott på Youtube och idag arbetar hon flitigt med sin Youtube-kanal och som influencer.

Hon har under en period bott i USA och pluggat, men flyttade hem för en tid sedan.

Men vem är egentligen Josephine Qvist? Hänt svarar.

Josephine Qvist i Ex on the beach 2015

Josephine gick in i Ex on the beach-huset med en hel del skinn på näsan. I sin introduktionsvideo ser hon ut att vara en hård tjej som bryr sig en hel del om sitt yttre, men även om sitt egna och andras inre.

– Jag har krossat en del hjärtan. Jag kan oftast visa att jag vill mer fast det inte är så egentligen och det ger nog många killar falska förhoppningar, säger hon i sin introduktionsvideo och fortsätter:

– Jag är nog inte så ytlig som folk kan tro att jag är, utan jag är ganska djup.

Josephine Qvist i Ex on the beach 2015
FOTO: Kanal 5 / D Play

Under säsongens gång gjorde Josephine starkt intryck på tittarna och hade en stor följarskara när programmet var över, vilket var till stor hjälp när hon drog igång med sitt yrke som Youtuber och influencer.

Annons

Vad heter Josephine Qvist på Instagram och Youtube?

Instagram är en social kanal där Josephine Qvist är riktigt stor. Där delar hon med sig av sitt vardagsliv till sina 151 000 följare. Det är ett brett utbud och följarna får tycka till om allt från inredning och smink till vardagslivet med sin älskling Stefan Warg.

På Youtube heter influencern Josephine Qvist och har över 60 000 prenumeranter. Hon delar med sig av allt från beauty, vloggar och utmaningar.

Vem är Josephine Qvists pojkvän Stefan Warg?

Josephine Qvists pojkvän, eller ja fästman är det faktiskt, är hockeystjärnan Stefan Warg. Idag spelar han högerback för Örebro Hockey.

Stefan har dock under en lång tid och under större delen av sin karriär spelat för Malmö Redhawks.

Paret var tillsammans ett bra tag, men i januari 2018 berättade Josephine Qvist för sina följare att hon och pojkvännen gått skilda vägar. Orsaken?

– Vi gjorde slut för att han var otrogen mot mig, berättar Josephine för Hänt i en intervju.

Men som många vet så läker tiden många sår och i början av år 2020 gick Josephine ut med att hon och Stefan återigen var ett par och att de förlovat sig.

FOTO: Instagram

Annons