Robin Bengtsson visar upp kärlekslyckan med Sigrid Bernson

Robin Bengtsson visar upp kärlekslyckan med Sigrid Bernson

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson har tillägnat stor del av våren till att renovera sitt nyinköpta hus i Vallentuna, utanför Stockholm.
Nu visar Robin upp stora kärlekslyckan med Sigrid på Instagram!
Sigrid Bernson
Slå på ljud

Robin Bengtsson, 30, och Sigrid Bernsons, 31, kärleksaga går verkligen inte av för hackor. Och allt började med en dans!

Det var Let’s dance 2019 som Robin var med och tävlade och då fick Sigrid som danspartner. De båda kom från längre förhållanden och var nyblivna singlar men kanske inte ännu riktigt redo för en ny pingla.

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson I Let's dance

FOTO: Karin Törnblom/TT

Säsongen gick och det började spekuleras om inte dansparet såg lite väl kärleksfulla ut för att bara vara danspartners. Men ryktena förblev obekräftade och Robin landade på en femte plats i tävlingen tillsammans med Sigrid, något de inte verkade hänga läpp för.

Robin och Sigrid sågs umgås en hel del, trots att tävlingen var slut. De förklarade varje gång frågan uppkom att de endast var vänner och att det inte fanns något kärleksfullt mellan dem.

Spekulationerna blev sanning

Men spekulationerna visade sig vara rätt. Vid jul 2019 gick Sigrid och Robin ut med att de var i en relation, och följarna häpnade! Helt otroligt att de kunnat dölja det så pass länge, men det ska ju känna rätt!

Två månader senare blev det dags för Robin att tävla i Melodifestivalen 2020. Det var hans tredje gång i tävlingen och bidraget hette Take a chance. Robin tog sig till final, där tyvärr motståndet blev för tufft och han landade på en åttonde plats.

Sigrid Bernson blev under denna period sjuk och slutade därmed uppdatera sina sociala medier.

Sigrid meddelade lite senare under vårkanten att hon inte hade planer på att delta i Let’s dance igen, för nu. Något som fick följarna att undra. Hon ville fokusera på sig själv, vilket hon verkar skött med råge.

När det blev offentligt att Sigrid och Robin köpt hus ihop i Vallentuna, utanför Stockholm så drogs projekt efter projekt igång för att komma i ordning i det stora huset.

Både Sigrid och Robin har uppdaterat följarna om hur renoveringen och tillpiffningen gått.

Kärlekslyckan

Kärleken blommar på som aldrig förr och för bara några veckor sedan visade Robin upp familjens nya inköp – en båt.

I samband med båtköpet delade han nya inköpet på Instagram och bad om följarnas bästa tips på mysiga ställen att göra utflykter på runt om i Stockholms skärgård.

Där slutar ju inte lyxlivet. I dagarna visade Robin upp sig själv, sin älskling Sigrid och en pool.

Vems pool det är framgår inte riktigt, men kan det kanske vara Sigrids och Robin?

Oavsett vems pool det är så verkar paret trivas riktigt bra där!

Robin Bengtsson och Sigrid Bernson

FOTO: Instagram

Hänt har sökt Robin Bengtsson.

FOTO: Karin Törnblom/TT

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

FRÅN FÖRSTASIDAN