TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Niclas Lijs upptäckt med dottern Elsy

29 nov, 2020 
Ellen Bergström och Niclas Lij
Ellen Bergströms och Niclas Lijs dotter Elsy har blivit sju månader gammal. Nu har pappan upptäckt ett intresse hos dottern, som kanske skvallrar om en framtida karriär.
Annons
Niclas Lijs ärliga ord om känslorna att snart bli pappaBrand logo
Niclas Lijs ärliga ord om känslorna att snart bli pappa

Ellen Bergström och Niclas Lij har äntligen hittat ett permanent hem. Under de senaste åren har de letat med ljus och lykta efter sitt drömboende, och i mitten av oktober kunde de till sist skriva på pappren och påbörja flytten.

Nu äntligen, efter 2 års letande och budande, har vi hittat hem. Vårt hem. Elsys hem. Här ska vi vakna upp till sjöns liv - här ska vi somna till solens nedgång. Här ska vi leva!”, skrev Niclas Lij på Instagram då.

TV-profilen och influencern Ellen Bergström och den tidigare Bachelor-killen Niclas Lij träffades för ungefär tre år sedan. I april i år föddes deras dotter Elsy efter en dramatisk förlossning som slutade med akut kejsarsnitt.

Niclas Lijs fina ord om dottern

Det slutade tack och lov bra, och paret verkar trivas väldigt bra med det nya livet som småbarnsföräldrar.

Hon får höstmörkret att kännas ljusare med sina nyfikna ögon. Hon får tiden att kännas mer värdefull med sin livliga närvaro. Hon lär mig om om livet utan att behöva veta något om livet. Älskar att vara din far, nu och för alltid!”, skrev Niclas Lij om sin dotter på fars dag.

Annons

Insikten om dottern Elsy

Nu jobbar familjen vidare med sin flytt till Kungsholmen i Stockholm. Och det verkar som att föräldrarna får hjälp av sin dotter. Hon tycks i alla fall vara intresserad av flyttlådorna.

”7 månader igår! Hon vill jobba som flyttgumma när hon blir stor tror jag”, skriver pappan på Instagram till en bild där dottern.

”Eller jobba som publik. Hon tycker om att klappa händerna”, fortsätter han.

Följarna roas och gläds över inlägget.

”Grattis Pälsan! Då räknar jag henne som arbetskraft de kommande veckorna”, skriver Vivi Wallin som driver Mammasanningar.

”Spännande jobb”, tycker en annan följare.

Grattis ! Hon kanske till och med tycker det är kul att flytta”, menar en tredje.

Bild: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons