Därför tror deltagarna i Mullvaden att Ellen Bergström är gravid

Ellen Bergström har en dotter tillsammans med Niclas Lij.
Men i programmet Mullvaden tror hennes kamrater att hon väntar ett barn till – här är anledningen bakom frågorna.
Därför tror tv-kollegorna att Ellen Bergström är gravid – oväntade orden: ”Vad roligt”
Slå på ljud

Det nya programmet Mullvaden är just nu i full gång på Discovery +. I programmet får man följa kändisarna Agneta Sjödin, Anders Lundin, Carina Lidbom, Edvin Törnblom, Nassim al Fakir, Staffan Olsson, Ellen Bergström, Klara Hammarström, Hasse Brontén och Ola Forssmed gör upp i det äventyrliga programmet där de möter olika utmaningar samtidigt som de ska lista ut vem som är mullvaden. Det innebär att en person fått uppdraget att sabotera för de andra – så att de inte ska nå vinsten som är en stor summa pengar.

– Mullvaden är en fantastisk kombination av både action och klurigheter, och våra underbara deltagare gör verkligen sitt yttersta för att tillsammans klara av tuffa utmaningar, samtidigt som de hela tiden måste misstänkliggöra och syna varandra. Det blir konstant spänning och vi hoppas att tittarna vill vara med att gissa – vem är Mullvaden?, säger Aron Gabrielsson, exekutiv producent på discovery+ i ett pressmeddelande.

Så är Tildes relation till barnens pappor

Nya programmet Mullvaden bjuder på underhållning och mystik

Under åtta avsnitt ställs deltagarna i utmanade situationer och det hela går ut på att de ska klara så många utmaningar som möjligt för att öka den slutliga vinstpotten. Samtidigt försöker en av deltagarna, som då benämns som Mullvaden, i hemlighet göra allt för att sabotera för de andra.

Deltagarnas misstanke om vem det är ställs på prov varje vecka och har du fel så får du lämna tävlingen. Ju färre deltagare de blir, desto större växer sig misstänksamheten om vem det är som försöker sabotera. Den deltagare som håller sig kvar längst och till slut avslöjar Mullvaden vinner.

Därför tror de andra att Ellen Bergström är gravid

Men såklart handlar inte allt om tävlingar i programmet – utan de blir även privata konversationer. Bland annat tas en gravidfråga upp – när Ellen Bergström ska avslöja en sak.

– Hörni, jag har något jag vill berätta… säger Ellen Bergström med allvarlig min.– Att vi har ett brev, tillägger hon sedan.

– Gud, vad roligt. Jag trodde du var gravid, säger Edvin Törnblom.

– Jag trodde också att du var gravid, säger Nassim Al Fakir.

FRÅN FÖRSTASIDAN