LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Så är Tilde de Paula Ebys relation till barnens pappor

23 nov, 2021 
Tilde och exet
Tilde de Paula Eby har fyra barn med tre olika män.
Men hur är egentligen relationen till exen idag?
Annons
Därför tror tv-kollegorna att Ellen Bergström är gravid – oväntade orden: ”Vad roligt”Brand logo
Därför tror tv-kollegorna att Ellen Bergström är gravid – oväntade orden: ”Vad roligt”

Tilde de Paula Eby är en av Sveriges mest populära programledare och har synts i flera olika tv-program.

Tilde lever idag tillsammans med musikern Thomas de Paula som hon har sonen Iliyah med, men hon har även tre barn från tidigare förhållande.

Sitt första barns pappa träffade hon faktiskt när hon spelade in reseprogrammet När och Fjärran – då föll hon pladask för författaren Daniel Möllberg.

Senare skulle paret komma att jobba på TV4:s populära program Nyhetsmorgon och tillsammans fick de sönerna Elian och Zion.

Men 2004 fick kärlekssagan ett slut och de forna paret valde att gå skilda vägar.

Tilde de Paulas tårar

Men kärleken lät sig inte vänta länge för snart skulle programledaren träffa Fredrik Bjuhr och efter ett år fick de dottern Naemi.

När relationen tog slut var dotter bara ett halvår gammal. Till media var Tilde öppen med sin sorg över båda sina kraschade förhållanden:

– Jag tycker att jag gjorde mitt bästa bägge gångerna, och jag ville att det skulle funka, men det gjorde det inte, sa hon då till tidningen Mama.

Annons

– Jag har gråtit många tårar över mina barns pappor.

Så är relationen till exen idag

Sedan 2012 är Tilde gift med sin Thomas. Paret verkar ha de fint tillsammans och i en intervju med Hälsoliv i somras sa hon hur hennes relation var till sina ex idag:

– Jag har en bra relation med alla barnens pappor. Fokus är ju barnen. Det är det vi har gemensamt och alla vill att det ska vara så bra som möjligt. Och jag välkomnar bonusmamma till barnen med öppna armar.

– De kliver in och blir en del av mina barns liv. Jag är superglad över att ungarna får ytterligare en vuxen människa, som finns där och bryr sig. Någon tycker kanske om att baka eller har en släkt i en annan del av landet som de kan åka till tillsammans. Det berikar barnen.

Annons