LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Ellen Bergströms okända relation till realityprofilen – bilden visar

03 jun, 2023 
ELLEN BERGSTRÖM
Ellen Bergström och Niclas Lij meddelade nyligen att de valt att gå skilda vägar. Samtidigt är en ny säsong av realityserien True love igång.
Nu avslöjas det att Ellen och en True love-deltagare känner varandra väl.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Angelo avslöjar nära relationen till Julia efter BacheloretteBrand logo
Angelo avslöjar nära relationen till Julia efter Bachelorette

Ellen Bergström, 33, och Niclas Lij, 36, träffades efter det att Niclas hade varit iväg och spelat in Bachelor 2017. Niclas valde då att ge sin sista ros till Johanna Scortea men väl på hemmaplan höll inte kärleken mellan dem.

Niclas jobbar med event och några månader senare skulle han anordna ett speeddejting-event på Stureplan, där Ellen befann sig för att dejta och Niclas för att agera expert och dela med sig av olika tips och tricks.

Både Ellen och Niclas visste redan innan eventet att de båda skulle vara där och att de under kvällen cirkulerade runt varandra i hopp om att komma i kontakt.

– Sen klickade vi väldigt snabbt tycker jag, sa Ellen till Elle.

– Ja, det slutade med att vi satt och pratade mycket den kvällen. Och efter det var vi oskiljaktiga. Vi var med varandra konstant, fyllde Niclas i.

Annons

Ellen Bergström och Niclas Lij har gjort slut

Kärleken sprudlade mellan paret och de fick dottern Elsy, 3, tillsammans. Men för ett halvår sedan tog paret ett beslut; nämligen att göra slut.

”Den här texten är inte lätt att skriva.. men ni kanske märkt att jag varit väldigt frånvarande. Jag hade inte tänkt att skriva något förrän vi flyttat isär, men nu har det gått mer än ett halvår sedan vi beslutade oss för att göra slut. Vi fick ju problem med stammarna i lägenheten lägligt nog, så vi bor nu i en ersättningslägenhet och inväntar att vår lägenhet ska bli klar så vi kan sälja och köpa en varsin. Vi trodde det skulle vara klart nu till våren, men icke, vilket varit tufft. Vi har hängt ihop i över 5 år och Niclas känner mig som ingen annan. Vi älskar varandra, men kärleken finns inte kvar.. Vi har försökt och försökt men kommit fram till att det inte går. Det har varit ett väldigt lugnt uppbrott, vilket ni kanske kan förstå eftersom vi bott ihop utan att vara ihop i över 6 månader ”, skrev Ellen i inlägget.

Ellen Bergströms okända relation till True love-deltagaren

Nyheten om Ellens och Niclas kom nu i veckan och en annan nyhet som släppts under veckan är att dejtingserien True love är tillbaka med en ny säsong. Nu när serien haft premiär är det vissa ansikten som kanske känns lite bekanta, som till exempel Marcus Lennartsson, 31, som tidigare varit med i Bachelorette och dejtat Julia Franzén, 32.

Annons

Men han är inte den enda som tittarna kanske känner igen. Även Jenny Amin, 31, har synts i tv-rutan tidigare, närmare bestämt i Bachelor 2016. Hon sökte då till Sebastian Ljungberg som var Bachelor det året. Det blev däremot ingen kärlek mellan Jenny och Sebastian, och bachelorn gav sin sista ros till Jennie Seling.

Nu visar det sig att Ellen Bergström har en koppling till True love-deltagaren Jenny! Något som kanske folket inte kände till tidigare.

Ellen berättar på Instagram:

”Jag har ju försökt leka matchmaker till Jenny ett X antal gånger, nu har hon tagit saken i egna händer – hon är en av deltagarna i True love som har premiär idag!! Wiiie”.

ELLEN BERGSTRÖM

FOTO: Karin Törnblom/TT, Discovery+

Annons