ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Bianca IngrossoPernilla WahlgrenFarmen 2024Melinda JacobsE-type

Niclas Lij och Ellen Bergström om kampen med dottern Elsy: ”Inte koll”

24 jan, 2023 
Niclas Ellen
Niclas Lij och Ellen Bergström har varit iväg för att spela in ett tv-program.
Men hur var det att lämna dottern hemma? Nu berättar Niclas om det hela för Hänt.
– Inte så att man kunde ringa hem och checka läget, man hade inte koll alls.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt om Ellen BergströmBrand logo
Allt om Ellen Bergström

TV-profilen och influencern Ellen Bergström och den tidigare Bachelor-profilen Niclas Lij träffades för drygt fem år sedan.

Sedan dess har de hunnit flytta ihop och skaffa barn – det var i i april 2020 som deras dotter Elsy kom till världen efter en dramatisk förlossning som slutade med akut kejsarsnitt.

Ellen och Niclas är med i Good Luck Guys

Nu är paret högaktuella i en ny realityserie på Prime video. Den heter Good Luck Guys och leds av Kodjo Akolor. Programmet går ut på att tittarna får följa sex kända duos som ska försöka överleva på en öde strand i Thailand.

Annons

– Det värsta var att inte veta när vi skulle få mat! Jag trodde ju på riktigt att det skulle vara så att de filmar lite och sen bara ”här får ni lite mat så ni håller energin uppe”, har Ellen sagt i Nyhetsmorgon.

Deltagarna fick överleva på lite ris och några bananer.

– Det som ändå var intressant är att man hamnar i något slags överlevnadsmode som jag inte trodde att jag hade i mig. Jag blev ganska chockad över att jag inte blev mer påverkad, sa Ellen vidare.

– På något sätt inser man att det här är vad man egentligen är gjord för, jag är skapt för att leva så här mer än att leva som jag gör hemma. Så det kändes väldigt naturligt, som att vi är i våra rätta habitat här nu, sa Niclas.

Ellen Bergström, Niclas Lij.
Ellen Bergström, Niclas Lij.

Niclas om att vara ifrån dottern

Så var befann sig dottern när både mamma och pappa var borta i några veckor för att spela in ett tv-program? Det avslöjar nu Niclas för Hänt.

Annons

– Min pappa och hans fru var barnvakt i två veckor. Elsy bodde hemma hos oss, i sitt rum, gick på förskolan och levde sitt liv som vanligt. Mina föräldrar flyttade hem till oss.

Han förklarar att det var första riktiga gången som de var ifrån Elsy ”på riktigt”.

– Det var en utmaning. Men det var också en grej till att vi tackade ja, att kunna göra det här äventyret tillsammans jag och Ellen.

Fick inte ringa hem till dottern Elsy

Niclas förklarar vidare att de inte fick ringa hem till dottern.

– Nej, vi kunde inte ringa hem.

– Inte så att man kunde ringa hem och checka läget, man hade inte koll alls.

Men dock fick de lov att få klartecken att allt var bra därhemma, trots att de alltså hade mobilförbud.

– Vi kunde fråga ”är allt okej med Elsy?”. Vi säger om de skulle vara någonting. Inte så att man kunde ringa hem och checka läget, man hade inte koll alls.

FOTO: Primevideo

Annons